Jump to content

Teres

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Teres

  1. Jeg er her for å spørre om deres mening, det hadde vært litt rart å stille et spørsmål her om jeg allerede hadde svar på det? Derfor valgte jeg å bruke "tro" og "mener å ha lest".
  2. Takk for utfyllende svar. Jeg tar å ringer våpenkontoret i morgen for å forsikre meg om at jeg ikke gjør noe feil.
  3. Så jeg forstår hva du mener, hvorfor ville du ikke gjort det sånn? Det er veldig mulig det er noe jeg ikke har tenkt på og det hadde vært kjekt å vite før jeg evt kjøper nytt skap til vitale deler. Jeg tror jeg er nødt til å gjøre det
  4. Jeg fant informasjon på disse stedene: Skivebom Tryggerehverdag
  5. Hei. Jeg skal flytte nå og lurer på noe angående plassering av våpenskap. Det er snakk om et rekkehus, men boden har egen inngang ved siden av ytterdøra til boligen. Jeg ser at lovverket sier at man ikke har lov til å plassere våpenskap i bod som har dør som går rett ut, gjelder dette om boddøren er en solid ytterdør med 2 låser og alarm? Om det hjelper kan jeg få montert kamera fra vaktselskapet eller vanlig IP kamera i boden sammen med alarmen. Om det ikke er godkjent, kan jeg plassere våpenskapet i boden og oppbevare vitale deler i en Raufoss Safehouse inne i boligen?
  6. Det var også ett godt tips, jeg skal videreformidle det
  7. Det var nok ett smart alternativ! Takk for svar
  8. Hei. Jeg har en bekjent som prøver å finne en måte å måle vekten på klikk på datamus med høyest mulig nøyaktighet. Veit noen av dere om en avtrekksmåler som vil være nøyaktig nok til å måle forskjellen på museklikk? Eller om dere har noen andre tips til hva man kan bruke? Om dette er postet feil sted flytt gjerne tråden, men følte det var litt relativt i det minste da jeg spør som avtrekksmåler
  9. Hei og takk for tips, men har allerede finpistol
  10. Om det ikke har noe å si hvorfor har dem egen kategori for LA og SA på Vertebrae? Jeg aner ikke, så bare lurer.
  11. Det er ikke det at jeg absolutt vil ha 6.5cm. Jeg har lyst til å komme tilbake på DFS banen med saueren så jeg ikke lyst til å gjøre om den til en langholdsrigg. Jeg tenkte mer på å kjøpe en "billig" og grei langholdsrifle for å prøve meg på PRS en gang i fremtiden, men alt nytt kommer i enten .308 eller 6.5cm virker det som. Kan jo eventuelt kjøpe en sauer til da når jeg tenker meg om Det at det er skyteforbud over hele sørlandet gir meg alt for mye tid til å tenke på hva jeg skal kjøpe. Roter meg bort i tankene mine og ombestemmer meg annenhver dag. Skal ikke være lett
  12. Ja, ok. Da er jeg like langt da.
  13. Ett spørsmål. Når RPR eller Tikka Tac A1 løpet i 6.5cm etterhvert blir utskutt, går det an å bytte det til 6.5x55 uten store problemer da?
  14. Se der ja. Da får jeg ringe rundt til noen børsemakere.
  15. Så bra! Jeg var redd den måtte være liten nok til kassa fra dagen man kjøpte den.
  16. Ok, takk for svar Veit du om det er innafor å kjøpe en short på en spesialpistol søknad?
  17. Hei. Jeg har søkt og fått godkjent en spesielpistol og hadde planer om å kjøpe en X-esse stenvaag mod, men så fikk jeg ett veldig godt tilbud av en kompis på en x-esse short 4000kr. Kan jeg kjøpe x-esse short på søknaden jeg har fått godkjent for spesielpistol ? Hva er det de pleier å fjerne på short'en for å få den i boksen? Veit dere om noen børsemakere som gjør den jobben greit og raskt på østlandet?
  18. Hei. Jeg har fått mulighet til å kjøpe en x-esse short av en kompis for en veldig behagelig sum, men jeg ønsker meg egentlig en spesial pistol. Noen som veit hvor mye jobb og hvor mye penger jeg må legge i det for å få den i boksen? Ala stenvaag mod. EDIT: Og jeg har søkt etter spesialpistol, vil det gå fint med en short da om planen er å modifisere den til spesialpistol?
  19. Har allerede en STR, men jeg har bare siklet veldig på noe med chassis system og 6.5 creedmoor. Det kommer fra hjertet og ikke hjernen. Jeg tror om jeg bestemmer meg for en McMillan stokk så kjøper jeg bare en til STR'en, men siklet fortsatt litt på den på Rafdal. Ikke gal den du linker til heller, jeg har bare hatt dårlig erfaring med brukthandel på finn. I hvert fall når jeg bor på andre siden av landet
  20. Det høres bra ut det. Får bare ha litt tjukk hud så går det nok fint Når det kommer til Rafdal så hadde han ett demo våpen jeg syntes så ganske fint ut til 26 lapper. http://www.rafdal-vapen.no/demovapen-7600s.html MEN, jeg har nå fått ett veldig godt tilbud på en RPR Gen 2 i 6.5 creedmoor så jeg tror jeg slår til.
  21. Om jeg ikke ser ut som en tulling om jeg kommer på en klubb eller stevne hadde kanskje det vært noe med Tac a1. Får håpe folka på lokale skytterbanen dømmer meg like lite Du nevnte tidligere noe om en ritter og stark til rundt samme pris? Hvor kan jeg finne denne?
  22. Jeg liker selv rifler med chassis, men jeg føler jeg kommer til å se ut som en tulling om jeg kommer med en tacticool rifle uten ferdighetene på ett PRS stevne Kommer sikkert ikke til å bestemme meg før skytesesongen er over uansett. Noen som har noen erfaring med Rafdal sine rem 700 rifler?
  23. Takk for svar alle mann! Det var noe slikt jeg tenkte på LongRange. Er det der noe du gjør på ordre eller? Hvor mye skal du ha for det?
  24. Driver å sikler på noen bilder av løp og sluttstykker som har flute med en twist (om det er riktig ord), men når jeg gjør ett tappert forsøk på å google finner jeg ingen som tilbyr det i Norge. Om noen kan peke meg i riktig retning hadde det vært fantastisk!
  25. Takk for svar. Rasjonaliteten min tar vell over og tenker mer på å kjøpe en mcmillan eller bolthorn til STR'en, men hadde vært gøy med 6.5 creedmore og en ny chassis rifle. Ikke fullt så økonomisk derimot.
×
×
  • Create New...