Jump to content

cami

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cami

  1. Øøh... den skjønte ikke jeg
  2. Er det noen her som vet hva disse fargerike prikkene betyr? De finnes i rød, gull og grønn på flere Zeiss-kikkertsikter.
  3. Det har jeg nemlig også gjort, Erlendgb! Men jeg stusset over at andre Zeiss forhandlere (både større og mindre enn Interjakt) ikke tilbyr samme optikk til samme pris. Det er underlig at kun enkelte forhandlere får denne muligheten. Jeg blir både nysgjerrig og litt urolig. Det siste skyldes en fargekoding som noen (enten produsent eller forhandler) setter på optikken, noe jeg i lang tid har sett i flere butikker, stort sett på Østlandet og Sørlandet (har også sjekket Trøndelag og Lofoten). Hva betyr disse "prikkene" på esken? Jeg har sett dem i både grønn og gull.
  4. Denne til tider store forskjellen mellom veiledende og «tilbudspris» gjør ting mindre oversiktlig for oss forbrukere, mener jeg.
  5. De siste dagene (juli 2020) har jeg "oppdaget" uvanlig billige tilbud på Zeiss-optikk i flere nettbutikker. Det dreier seg om både HT 2,5-10X50 og V6 2-12X50 - hvorav den første kan inkluderes i premium-segmentet, mens den siste er en lovpriset "middle range"-arbeidshest. https://www.sportsbutikken.no/kikkertsikte-zeiss-conquest-v6-2-12x50-m-lys_35514p.html https://www.villmarksutstyr.no/produkt/jakt/optikk/kikkertsikter/zeiss/zeiss-victory-ht-2510x50 HT'n hadde en veiledende pris (produsentenes anbefalte utsalgspris) på rundt 22 000 NOK for cirka 3 måneder siden. Er det noen der ute som vet mer enn meg/oss? Kan det dreie seg om produkter med produksjonsfeil som er blitt sendt tilbake til Tyskland, blitt fikset på og til slutt blitt plassert på tilbud-hylla i Norge? Det var et ustyrtelig komisk innlegg her inne i juni: https://www.kammeret.no/topic/90258-zeiss-ht-med-zeiss-logo-feil-vei-bytt-eller-behold/
×
×
  • Create New...