Jump to content

Thoreng

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Planen var for det første å klarer å treffe en skive på 1000m etterhvert uten å måtte klø meg i huet i 2 timer først.. syntes det er veldig spennende med alt av forarbeid og utregninger for å treffe en mål på første skudd 😊
  2. Takk for et sinnsykt bra svar!! Har vært i tankeboksen noen dager nå, og det er en evigvarende boksekamp mellom sauer og ruger inne i hodet.. jeg har desverre ikke prøvd noen av riflene, så jeg har ikke noe å se til, eller sanmenligne med.. Hvis det er noen med ruger eller sauer i nærheten av oslo/akershus som skal på banen og ikke har noe imot å hilse på en ivrig nybegynner, er det bare å si ifra! Tas imot med stor takk. De gangene jeg har prøvd å bestemme meg for hvem jeg heier på i denne interne boksekampen, finner jeg meg selv heiende på rugern.. MEN så titter jeg innom en video av f.eks. msrc, oog ser alle de rå gutta ligge med sauer.. også er jeg i tvil igjen.. akkurat som å velge hvilken film jeg skal se på Netflix dette her!!
  3. Hei! Jeg er ny i skyteverden, og skal til å sende inn søknad på mitt første våpen! Jeg har vanskeligheter med å bestemme meg for hvilken rifle jeg skal gå for, da jeg har fått gode inntrykk av flere børser. Valget mitt står nå mellom sauer 200 str 6,5x55 (fra skytterlinken ferdig satt opp med grs sporter og schultz larsen løp) og ruger precision 6,5 CM. Har snakket med en aktiv skarpskyter i militæret som er stor tilhenger av 200str, men han anbefalte meg å prøve Ruger. Er det noen på forumet som har skutt med begge rifler? Og evnt har noen innspill å komme med med tanke på presisjon og anvendelighet? Har ellers bestilt swfa sin ss 10x42 optikk som skal klistres på rifla.
×
×
  • Create New...