Jump to content

Vxr

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skal lade opp noen skudd før bukkejakta og falt på 100gr TTSX. Har MRP for hånd, noen som har ladedata?
 2. Ble det noe av eller ble det med lysten? Er selv i tenkeboksen for en 1-6 eller 1,6-10 fra kite.
 3. Tror det er vanskelig å få tak i stokker her på berget i og med at det ikke finnes importør. Har kikket på muligheten selv, og for en liten stund tilbake var det å få tak i fra Sverige. Men finner ikke det heller lengere
 4. Jeg har ikke ett vondt ord å si om helixen, og har ikke merket treffpunktforandringer ved montering/demontering av verken løp eller kikkert.
 5. Har for hånd en del Raufoss hylser, de er kun merket med ei krone og RA. Noen som har peiling på hva slags tidsrom disse kan være produsert? Er disse good shit å lade om eller bør jeg styre unna?
 6. Da spørs det om jeg også ryker på en slik etterhvert. Virker mer enn god nok til mitt tiltenkte bruk, og skulle man være uheldig å få et skikkelog mandags eksemplar får en trøste seg med at vekta ikke koster mange riksdalene.
 7. @matsb @1983 Har noen av dere fått testa nøyaktigheten på vekta?
 8. Er nyinflytta i området, er det Vildåsen skytebane du skyter på? Er det noen plasser en kan få en tålig grei oversikt over jaktfeltstevner i mjøsregionen fremover? Kunne godt ha tenkt meg å begynne å skyte litt mer enn det jeg gjør pr. dags dato, så jaktfeltstevner måtte jo være helt topp.
 9. Gikk til innkjøp av en Merkel Helix tidligere i høst og hadde tilfeltigvis lest ett eller annet inlegg her på kammeret at det var lurt å pusse nye løp så valgte derfor å gjøre dette. Det var tydelige tegn på lagringsfett i pipe og kammer. Ser at Jibrag nevner problemer ved testskyting av helix uten puss, så er forsåvidt glad jeg fikk pusset før første turen på banen. Men om du har bra presisjon og ikke merker noen problemer med tikkaen din så sier jeg bare skyt og vær glad
 10. Tar opp igjen denne tråden istedenfor å lage ny. Noen som har ladedata for 140gr Rhino til 6,5x55?
 11. Tok med min på banen for første gang i dag så har ikke det helt store grunnlaget å basere meg på, men kan ikke si meg annet enn meget fornøyd så langt Hva mener du med slapp låsing? Har lest om folk som hadde problemer med de tidligste modellene at forskjeftet kunne løsne. Noe jeg ikke skjønner hvordan kan være mulig. På den jeg har så kan man vertfall skru inn utløserknappen så det ikke skal være mulig å få presset den inn og løsne forskjeftet.
 12. Vxr

  Pusse ny rifle?

  Ja det med at man skal pusse fra kammeret vet jeg om. Og som ivara sier så finnes det vel ikke ei rifle det er lettere å demontere løpet på. Så jeg kommer til å demontere og pusse løpet for seg selv og kammeret for seg selv da jeg ikke har troa på boresnake til å ta med seg alt.
 13. Vxr

  Pusse ny rifle?

  Takker så mye for så raske svar Da skal jeg prøve dette så jeg får test skutt det nye vidunderet
 14. Vxr

  Pusse ny rifle?

  Takker for svar da kommer jeg til å prøve meg med rødspit siden det har jeg liggende. Lite tillegsspørsmål da jeg er nokså grønn på dette. Skal jeg da bare bruke pusselapper med rødsprit eventuelt eller ville du også brukt børste av noe slag? Rifla er forøvrig en Merkel rx helix
 15. Vxr

  Pusse ny rifle?

  Hei, jeg er ny her på kammeret og registrerte bruker for å prøve å bli litt klokere. Jeg har akuratt kjøpt meg ny rifle og har lest en del tråder angående dette med inbrekking av løp, dette har jeg allerede gjort meg opp en formening om så det er ikke det denne tråden er for. Jeg har derimot lest at det kan være lurt å ta en grundig puss før en skyter med et nytt løp pga lagringsfett og drit som kan brenne seg fast? Hvordan skal jeg eventuelt gjøre denne pussen før jeg drar på banen, vil det holde å tørrpusse eller må jeg til med midler for å få dette fettet ut, eventuelt hva?
×
×
 • Create New...