Jump to content

Mats A.A.

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mats A.A.

  1. Hei Er det en vennlig sjel eller to der ute som kan hjelpe meg med et oppdatert oppsett for hvordan man setter opp og gjennomfører et stevne i megalink ? Trenger her hjelp fra man åpner programmet og til man har fått resultatene registrert på skyting.no Om du har et steg for steg som du har skrevet ned så vil jeg gjerne motta dette også. Jeg har lastet ned bruksanvisning fra megalink sine sider, men jeg finner den bruksanvisningen heller vanskelig å følge/fikk ikke alt til å bli riktig til slutt når jeg fosøkte følge denne. Skal ha stevne i klubben i morgen, men ble veldig usikker på om jeg har fått satt det opp korrekt. Så all hjelp mottas med takk.
  2. Mats A.A.

    CZ Shadow 2

    Hei Jeg har klart å miste "barrel bushing" til min shadow 2. Er det noen som har en til overs til salgs eller vet om en måte å få bestilt en ny til Norge. Ser ut som cz selv ikke sender slike deler utenfor EU. Setter stor pris på om noen har tips til en løsning. Mvh Mats
  3. Hei Ser det ligger noen poster angående dette allerede. Men jeg er usikker på om jeg forstår det riktig. Jeg har kjøpt ny pistol men avstand for å resette avtrekkeren etter avløst skudd er håpløst lang. Hvordan kan jeg korte ned denne vandringen? Flott om noen kan gi en punkt for punkt forklaring. Takk på forhånd.
  4. Hei har du denne fortsatt til salg? Vennligst ta kontakt i tilfelle.
  5. Hei Halvor har du fortsatt denne til salgs for 500kr med deler? Vennligst ta kontakt med meg i såfall da jeg gjerne vil ha litt mer informasjon før et eventuelt kjøp.
×
×
  • Create New...