Jump to content

Zulerah

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Zulerah's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Fått svar fra Mollan, Buhaug og Hagemo j&f. Mollan hadde visst god tid, og var veldig hyggelig å prate med. Buhaug var på elgjakt, men skulle si fra om han hadde en oppholdsdag. Hagemo derimot, skulle ha 1200kr for gjenging. Det er jo faktisk verre enn Rogne...? Får håpe de andre har en mer kurant pris da. EDIT: gsport tar bare 599 for gjenging, vil anbefale å gjøre det gjennom sportsbutikk om noen andre er i samme situasjon.
  2. Hørt mye bra om han via søk rundt på forumet, så hvis de er litt mer nybegynnervennlige er jo det perfekt!
  3. Hva fikk du gjort, og hvor mye tok de for det?
  4. Litt på kanten å presse overprisede tjenester og produkter på en fersk 17-åring synes jeg da. Men så er jeg en naiv liten idiot til tider og, burde vel være mer kritisk tenker jeg. Takk for alle innspill forresten.
  5. Driver de med gjenging da? Så for meg at de bare var en jakt og friluft-type butikk. Helt topp om de kan gjøre det, for det er jo bare en 15 min kjøretur herfra!
  6. Nei det var da ikke ufint? Ser heller på det som tips til framtiden. Tar heller tilbake rifla og skyter udempet i helga, enn å la noen som jeg synes var ubehagelig og overpriser gjøre jobben.
  7. Gjenoppliver igjen Dere som skyter med 22, hvor langt er "maks skuddhold"? Jeg er en god skytter (er vi ikke alle?) og føler meg litt ukomfortabel når det går opp mot 75m. Kan nok treffe ganske sikkert på opp mot 100m, men er det forsvarlig da?
  8. Jeg er førstegangs børsemakerkunde, så tenkte ikke over slikt. Trodde også at Rogne var greie siden de er så "populære". Som sagt da, så følte jeg meg tvingt til å handle der. Han skrev ut hentelapp og tok rifla før jeg engang fikk sagt noe. Edit: glemte å si at jeg fikk mulighet til å jakte i helga her, visste ikke det forrige lørdag dessverre.
  9. Har nå avbestilt fra rogne. Skal ringe arvid buhaug imorgen, og tatt kontakt med en børsemaker på støren. Regner med jeg får det billigere og raskere hos de. Litt off topic, men: Opplevelsen min av rogne våpen var egentlig ikke så bra. Kom inn og spurte om han kunne gjenge (gammel type med hvitt hår). Det sa ham var greit, tok våpenet mitt, henta demper, skreiv ut en lapp og slo inn alt i kassa. Sa aldri at jeg ville kjøpe demper hos de, og han nevnte ikke pris før han slo det inn i kassa. 950 for gjenging, og pris jeg ikke husker i farten for demper. Hadde tenkt det ville koste 650 for gjenging (hørt fra andre at de betalte noe i den duren) og at jeg kunne kjøpe demper separat. Det var tydeligvis ikke en greie å kjøpe demper separat, fordi de trengte å justere gjenginga ift. dempern (har vi ikke dimensjoner for sånt?). Følte meg altså veldig tvingt til å dra kortet, og følte meg veldig bedratt når jeg satte meg i bila igjen. Fikk høre på gsport at jeg kunne få gjenging + samme demper for 1050, kontra rognes 1750. Altså nesten 70% mer, og for en som meg er det mye penger. Dessuten hadde de knalltilbud på beretta 686 til fattern en gang. Long story short, han fant den 4000kr billigere på nett. Ble langt innlegg, og attpåtil litt OT. Beklager for det
  10. Oppdatering: Tok kontakt med Rogne våpen, og fikk beskjed om at de ikke kunne gjøre det ferdig før i slutten av neste uke, dvs nesten 2 uker? Forventet litt kjappere service ettersom jeg betalte 1750kr for en a-tec wave (450kr på nett), gjengebeskytter (140 på nett) og gjenging. Ser jeg får det samme for 1050kr på g-max, så mulig jeg avbestiller og heller leverer inn der.
  11. Hei, Leverte inn min 22lr marlin 925r på Rogne våpen i Trondheim forrige lørdag. Betalte grovt mye ift hva jeg ser andre betaler, så tenkte iallefall at det kom til å gå ganske radig. Så hvor lenge må man vente før man kan forvente å få tilbake våpenet? Forsto det som at dette var en rask prosess? Har fått tilbud om jakt på fredag/lørdag, så håper jeg rekker det.
  12. Om jeg husker riktig, fikk jeg høre at klasse 4-våpen ikke tillates å bruke demper på. Sjekka opp for en stund siden fordi det var aktuelt for meg. (Husker ikke om det var klasse 4 det het, men den klassen 22lr er i iallefall).
  13. Trenger og trenger, ble litt forskrekket av det som tidligere har blitt skrevet om vannrikosjett. Skyter ikke mye i vann selv, såh. Åssen er det med våpenvedlikehold etter en dag på sjøen? Må demper vaskes og da eller?
  14. Litt relevant spm. Har noen av dere prøvd CCI Copper 22? De er lette kuler av nedbrytbart materiale som **blir til pulver når den treffer noe hardt**. Betyr det at det er lav rikosjettfare på vannet eller? Lett kule med rekordhøy utgangshastighet, burde vel ta knekken på de fleste ender!
×
×
  • Create New...