Jump to content

Edgar

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Fantaboksen har helt rett,hadde vi greid å moblisere alle landets skyttere hadde slike ting som dette aldri vært tema. Det er ikke spesifikke våpen det er noe galt med, men personen bak. Vi må ikke glemme retten til privatlivets fred oppe i alt dette.
  2. Vet ikke om dette kommer inn her eller under matprat ? Men det er vist en kjensgjerning at den som vet hvordan pølser og lover blir til får ikke en rolig natts søvn ! Mye tåkeprat fra våre folkevalgte her ser jeg,men for å få ting gjennom må de vel trå varsomt.
  3. De fleste politikere har nok ikke så mye greie på våpen eller lovverk,det er vel jurister og byrokrater som kommer med de fleste uttalelser herom. Men grunnloven og demokratiske retningslinjer burde vel de fleste av de folkevalgte forstå. Det er mye rett i det gamle ordspråk "at den som ikke kjenner fortiden forstår ikke nåtiden og bør ikke få forme fremtiden." Helt siden tidens morgen har den norske kvinne og mann kjempet for demokrati og frihet,nå skal altså lovlydige borgere som innehar et lovlig våpen risikere å få et uanmelt besøk av politiet for sjekking. Hva som ligger til grunn forstår jeg ikke,en ransakelseordre får vel politiet så og si på minutet hvis dette skulle være nødvendig og noe kriminelt har skjedd. De av dere som er skriveføre og sakelige får fortsette å presse på slik at dette kommer hvermannsen for øre og øye.
  4. Hei. Fantastisk forum dette ,sylteoppskriftene er kjempe, men hvor er løken her i huset brukes det både vanlig løk og sjalottløk i både rull og sylte. Håper mauser fortsetter å krydre tilværelsen med flere mattråder.
×
×
  • Create New...