Jump to content

keevinslotten

Members
 • Posts

  64
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

keevinslotten's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

4

Reputation

 1. Man betaler ekstra for en pistol som er av høyeste kvalitet som er på toleranser og ikkje masse produsert der alt er slark. Man får littegrann mer presis pistol pga alt er tilpasset sammen. Håndarbeid og tilpassning er dyrt. For di som vil ha det lille ekstra og har stor interesse, betaler for det. Man må jo være flink til å skyte for å treffe. Virker som någen forvente att når man betaler 40k for en pistol så er det inner tier med en gang.
 2. Bllir ikkje helt klok på alt. Men det ser ut til att hk416 er for hv og militære. Men det står ingenting om bruk av halvauto av noen som helst type, eller att det kun er for boltrifler. Står listet opp noen våpen, men det er gammle våpen som er godkjent.
 3. Hei. Er det kun militær personell som kan delta med hk416 i dfs programmer med hk416. Eller kan og di med sivilvutgave av hk mr223 eller ar 15 delta i programmer? Tenker da på felt,felthurtig, stang og hk416.
 4. Nei, det var flere måneder si eg såg den. Hva måtte du gjøre, og hva blei prisen?
 5. Hei. Såg på finn for ei stund siden der det var en ar15 som var godkjent til jakt. Den måtte ta ladegrep for hvert skudd. Vet noen her hvordan det lar seg gjøres? Kunne tenkt meg en til mest baneskyting, men og litt til jakt selfølgeli.
 6. LW løp, er det fra Rafdal våpen? Koster vel fort like mye som revolveren med løpsbytte?
 7. Takker så meget. Det får bli litt gambling ved kjøp da det ikkje er någen tilgjengelige i nærheten der eg bur. Kan en børsemake freshe opp løp og entringskon?
 8. Hr forstått det sånn att det er ikkje så bra presisjon i JM 625. Hvordan er den classic versjonen med 5" løp? Kunne tenkt med og bruke den til felt og andre konkuranser i klubben og rundt om.
 9. Er det sånn og forstå att 625 4" har dårlig presisjon. Vurderer enn 625. Kansje gå for en 5" da. Rafdal våpen lager tønner thoger.
 10. https://www.brownells.no/epages/Norge.sf/no_NO/?ObjectID=175153&ViewAction=ViewFaceted&PageSize=60&FacetValue_CategoryID=175153&FacetValue_PreDefString_no_2390542=1911&CurrencyID=NOK Da er det bare til og velge. Muligens du må ha någe som denne. https://www.brownells.no/1911-ADJUSTABLE-REAR-SIGHTS-Tactical-Adjustable-Rear-Sight-STI-Black-Adjustable-Low-Profile-Target-Government-Commander-Officers-791000074
 11. Det er for stor plass i det området hylsen henger i sleiden. Du vil ikkje få dratt ut hylsene skikkeli. Det blir bare tull og problemer.Eg har 9mm, .40 og 45 i 1911. Mon tro eg har prøvd😆. Viss 9mm sleiden passer på .40 grepet, så må du sjekke om løpet passer i grepet. Di kan bruke same ejektoren. Så det kan funke.
 12. Stemmer. Eg får teste og trene litt med min 586. Har hvertfall lyst til å slenge inn en søknad på 45acp revolver.
 13. Eg har 629 classic 5". Så eg tenkte att 627 kan ikkje ver så langt vekke i balanse og vekt. En 625 revolver er og en revolver eg skikker litt på.
×
×
 • Create New...