Jump to content

Hirgon

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Godt å vite... Da handler vi ikke noe derfra. Sørgelig at merker som Browning og Winchester skal representeres av sånne klovner. Kanskje vi burde sende mail til dem i USA.
 2. du kjøper våpen fra Csharps i USA selv? Hvordan funker det med import og alt det der? eller kjøper du registreringsfrie våpen?
 3. fasit: Nordskog sier disse børsene står ikke i Winchesters Internationale prisliste, og kan dermed ikke ta de inn til Norge. De må ha min 15-20 sikre kunder til et slikt våpen før de jobber videre med å få tak i. Jeg kan godt ha to stk. Flere som vil være med? Synes forøvrig Nordskog ikke viser seg fra sin beste side her. De gjør ikke mye for å gjøre kunder fornøyd synes jeg. rett og slett vanskelige... merkelig politikk.
 4. Blåser liv i tråden. Ønsker meg veldig en ny miroku produsert 1885HW i moderne kaliber. de finnes i bøtter og spann over there. både i normalkaliber og til safarikaliber. lange tunge løp. Kjempefine. Sett flere filmer på YT om folk som skyter disse knallbra. Skal ringe nordskog i dag og høre hvorfor de ikke tar disse inn. Noen som er med og evt bestiller hvis man må være flere? i 300WM/375HH med rett stokk og en fin kikkert på. Drømmebørs for noen av oss raringer, vet.
 5. Halloen! Er det noen som har en av disse av nyere dato? Del gjerne erfaringer. Er på jakt etter en 1885 High wall hunter i 300 WM. Finner en del info over there på nett, men de virker ganske lite utbredt her hjemme. kanskje feil? Del gjerne info, eraringer. Hvis jeg får tak i en i 300 WM og den er det jeg tror den er, vil jeg kanskje bytte ut Marlin 1895 i 45-70 også med en high wall.
 6. Noen som kan tipse meg om en 375 Win? eller er de helt ute av dansen nå?
 7. Denne kula er vel ikke å få tak i lengre?
 8. Drive med hjemmelading også? 30-06 er et takknemlig kaliber å lade selv, kan bruke et stort sprang av krutttyper og det finnes jo et hav av kuler. Har aldri kjøpt en eneste hylse i 30-06. Plukker engangsbrukte normahylser etter elgskyting på banen. topp!
 9. Hirgon

  375 HH

  375H&H til R8 er helt sjef å skyte med!! tas mer og mer med på jakt..Har et safariløp så jeg opplever lite treffpunktforandringer på 100 meter med forskjellig kuler. Helt topp.
 10. Kjøp deg "treningskula" fra SuperSonic. Jaktdepotet har denne til knall pris. Kan brukes til rype og hare og anna småtteri. Har brukt den til trening selv og får utmerket presisjon på denne kula.
 11. Hirgon

  Blaser S2 tråd

  Riktig, må spennes opp hver gang den har vært åpnet.
 12. Hirgon

  Blaser S2 tråd

  Tror det var en strategisk avgjørelse å slutte å lage dobbelrifler sideliggere for Blaser da Rigby ble en del av Blaser-Group, som eier Blaser, Sauer, Mauser og Rigby. Rigby tar seg av det segmentet for eieren sin tror jeg. Forstod det slik. Jeg er i alle fall glad i min S2 Safari.
 13. Hirgon

  Blaser S2 tråd

  hei dere! Fant ingen tråd om denne litt spesielle børsa. Er det flere der ute som har? Har noen løpssett med hagleløp de vil skilles med? Har bare skutt noen få skudd med min S2 Safari i 375H&H. Skal nå prøve å regulere den for TTSX. Blir spennendeå se om jeg får det til. Tenkte S2 fortjener en tråd. Stor eierglede. Var i Isny hos Jakele i sommer, der har de to stk igjen. Stive priser på S2 der nede.
 14. Du kan sikkert få Blaser costumshop til å lage et løp til deg i 375H&H.. Det er min drøm, en K95 med 19mm 375H&H løp.. Johan Fanzoj lager dette men må selge huset først da...
×
×
 • Create New...