Jump to content

Hirgon

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hirgon

  375 HH

  375H&H til R8 er helt sjef å skyte med!! tas mer og mer med på jakt..Har et safariløp så jeg opplever lite treffpunktforandringer på 100 meter med forskjellig kuler. Helt topp.
 2. Kjøp deg "treningskula" fra SuperSonic. Jaktdepotet har denne til knall pris. Kan brukes til rype og hare og anna småtteri. Har brukt den til trening selv og får utmerket presisjon på denne kula.
 3. Hirgon

  Blaser S2 tråd

  Riktig, må spennes opp hver gang den har vært åpnet.
 4. Hirgon

  Blaser S2 tråd

  Tror det var en strategisk avgjørelse å slutte å lage dobbelrifler sideliggere for Blaser da Rigby ble en del av Blaser-Group, som eier Blaser, Sauer, Mauser og Rigby. Rigby tar seg av det segmentet for eieren sin tror jeg. Forstod det slik. Jeg er i alle fall glad i min S2 Safari.
 5. Hirgon

  Blaser S2 tråd

  hei dere! Fant ingen tråd om denne litt spesielle børsa. Er det flere der ute som har? Har noen løpssett med hagleløp de vil skilles med? Har bare skutt noen få skudd med min S2 Safari i 375H&H. Skal nå prøve å regulere den for TTSX. Blir spennendeå se om jeg får det til. Tenkte S2 fortjener en tråd. Stor eierglede. Var i Isny hos Jakele i sommer, der har de to stk igjen. Stive priser på S2 der nede.
 6. Du kan sikkert få Blaser costumshop til å lage et løp til deg i 375H&H.. Det er min drøm, en K95 med 19mm 375H&H løp.. Johan Fanzoj lager dette men må selge huset først da...
 7. Kjøpte en Jakele Z4 i Isny nå i sommer, virker helt topp! Var innom butikken til de som lager den, WOW!!!
 8. Hei dere! Bruker ladebokes maxlading til 250gr TTSX i 375H&H, nemlig 80 grain. Dette etter å ha gått gradvis opp fra min ladning, som er 78grain. Det burde jo gå bra å bruke samme kruttype og mengde til 235gr TSX da vel? Eller fyrer jeg for kråkene da? bør jeg velge raskere krutt til 235gr TSX? Har noe ladninger de vil dele med meg til denne kula? gjerne på PM, eller her hvis det er OK.
 9. Spennede tråd. Bruker max ladningen i ladeboka til TTSX 250gr som er 80 gr. ganske komprimert ladning det. får 830ms fra 60cm løp. jobba meg opp fra 78 gr for å se etter trykktegn. da ingen kom, kjører jeg bare max. men.... vil jeg kunne få enda mere fart med andre Normakrutt? 203B, feks? Noen som vil dele noepr PM, er det topp
 10. Tårnene ser store ut på bilde, ja. men ikke så gali IRL synes jeg. Har hatt to stk, kjempekikkert. Lyngdal jakt og fiske har en meget pent brukt for slag..3,5-18.. Løp og kjøp.
 11. Har skutt 6 rådyr nå i mai i Polen med TTSX i 375H&H. fungerte kjempefint. Klart mye av energien havner i bakken. veldig moro å prøve dette og ekstr gøy å se at slaktene ble fine. Når kula ble satt i bogen ramla de i smellen. Når jeg satt kula bak bogen, løp de gjerne noen meter. Fine hull inn og ut. Ekspanderte helt fint når jeg satte skuddene bak bogen og de ikke treffer noe særlig bein på sin vei. regner med denne kula i dette kaliberet vil gjøre omtrent det samme på hjort og elg. Håper jeg finner det ut selv ila høsten.
 12. Takker for alle gode svar og linker, valget blir enklere nå tror jeg..
 13. Vel, tittelen sier vel det meste. Har kun erfaring fra rettveggede kravepatroner fra før. Skal kjøpe meg ei brekkbørse i et europeeis kravekaliber... hva skal jeg velge? og hvorfor? Tenker en Stutzen, dvs ca 50cm pipe.. er det for kort for 7x65R? Kjør debatt så jeg kan fange opp momenter som blir viktige for meg. Takk for hjelp
 14. Ser mange av dere K95 eiere har pene rette stokker uten "kinnpute" i tre, svinerygg osv. har dere fikset på stokke selv eller er dette Norway edition standardstokk? Vil helst ha rett stokk.
×
×
 • Create New...