Jump to content

Hirgon

Members
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Hirgon last won the day on February 27

Hirgon had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Her er herligheta, litt kort løp for elgjakt, men blir bra til rådyr dette. Noen som har et 30-06 løp å selge?
 2. Melder meg herved inn i klubben! K95 med rett stokk og nøytralt grep på plass i heimen! Stor glede. Børsa hadde noen små bruksmerker, men har fjernet disse med fint sanpapir. Nå ser den ut som ny! Løpet er 50cm og i 6,5x55. ja, det er den som jakt og friluft nettopp hadde ute for salg. Veldig fornøyd. Kanskje noen som kjenner den? noen her som har eid den?
 3. Trådstarteren sier han har Blaser S2 Safari, denne børsa har jo ikke loddet løpssett, men to frittliggende løp som henger sammen på annen måte. Har trådstarter børsa enda? Del gjerne kunnskap, har nemlig kjøpt meg en slik. Skal regulere den nettopp med TTSX tenkte jeg. Har hatt stort hell med denne kula i R8n i 375. lader med URP, pr ladeboka. Blir nok VV N540 etterhvert. genialt krutt til 375H&H
 4. traillboss er topp! Kjempegøy. 100% ladninger brenner veldig rent også.
 5. Har bestilt 350gr Lazer til 375 for skøy! Må finne ladedata. Blir moro å prøve de. men ja, finnes sikkert like gode alternativer til en helt annen pris. Har god erfaring med TTSX i 375. går bra, fine slakt.
 6. Blåser litt liv i tråden! Veldig lyst å prøve disse kulene, noen som har jaktet med de? Presisjon tenker jeg vi dropper å diskutere, for de går bra har jeg fått med meg. men hvordan funker de på dyr? noen som har erfaring? Har veldig god erfaring med Barnes sine kobberkuler, men kunne være gøy å prøve noe annet. (veldig premium, for de er ikke billige)
 7. Vet noen om en butikk i kongeriket som har denne på hylla? Skulle hatt flere, men Brownells vil ikke ta de inn lengre.. Må jeg fly over dammen for å hente?
 8. Lurer fælt på om de kommer med en oppdatert versjon på IWA av HT kikkertene. eller om de legges ned. har jo vært kampanje på disse her hjemme i 2019, men nå er det stopp
 9. Hirgon

  Glock-praten

  @Bartemannen. Beste innlegget på lengre tid jeg har lest. Den mannen har skjønt det mener nå jeg. Skyting skal også være moro. Selvsagt gøy med inner10ere, men hvis hjertet ikke gleder seg over våpenet man bruker, kan det være det samme.
 10. Hirgon

  Glock-praten

  Glock 44 ja! må ha en sånn etterhvert... men før den tid....sikter.... Har aldri skutt Glock med noe annet enn originalsiktene. Hva bytter folk de ut med? det finnes jo 1000 forskjellige slags ettermarkedsikter fra en tusenlapp og opp og forbi 3000(!).
 11. Hirgon

  Glock-praten

  Er det noen erfarene Glockskyttere fra Lindesnes-regionen innom her da? Nettopp fått min G26 som skal prøves i kveld på banen.
 12. TTSX liker gjerne å hoppe litt før de treffer riflingen, har du prøvd å sette kula dypere? Virka fint for meg.
 13. Hehe, ja det kan fort bli "legge til". men da ryker den fine HV-mauseren min
 14. Hirgon

  Chris Reeve kniver

  hallo! Er det noen som samler på Chris Reeve kniver her? Har to stk som jeg lurer på om er verd noe her hjemme. Ser de selges for eventyrsummer i USA. Har en Nkonka og en Kathatu 5,5".
×
×
 • Create New...