Jump to content

joalsand

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

joalsand's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Melder meg inn også, Har en L461 med en slitt varmint pipe i 223r, tenker å sette en Rafdal muffe på den. Har også en 85 xs m/Rafdal muffe og tre løp i 221fb, 223r og 6x45, alle standard jakt pipe ikke varmint, lurer på om jeg skal skaffe en KKC stokk til Vixen. Når det gjelder 85'en, selve kasse og 223rem er på et våpenkort, mens 221fb og 6x45 er ekstra piper, spørsmålet mitt er om Vixen magasin brønn takler 221 eller 6x45 best, som kanskje avgjører hvilket pipe jeg kommer til å sette på den først.
  2. Den går bedre enn CCI standard in min CZ455, statistikk etter noen hundre skudd viser 36,00 mm spredning på 100 m, mens CCI std har 42,12, Fed Champion er jevnere også.
  3. Her antar man nesten at forholdet mellom jeger og grunneier er naturlig fiendtlig, det var ikke min mening da spørsmål ble stilt, har ikke vært så mye på jakt og har aldri ble kontrollert heller.
  4. , Opprinnelig spørsmål er om hvor grensen ligger, diskusjonen har blitt nå om hvor bred demilitarisert sone man skal ha langs? Interessant det.
  5. Hei alle :), diskusjonen ble mer interessant enn først forventet. Det å ikke være mer hellig enn paven er ett stort og viktig poeng synes jeg, og dette er et prinsipielt standpunkt, har med å forsvare grense generelt i et samfunn. Men hvor hellig paven er heller ikke enkelt å vite eksakt da, basert både på tusenvis års erfaring og den fakta at ikke engang folkene her på forum er helt enige. Det jeg har bestemt meg for er: Å bære er lovlig ut i fra jaktrelatert lover, å bære ulad uten at bæreren har tilgang til ammo er lovlig ut i fra våpenrelatert lover. Dersom man treffe på en kirketjener som er mer hellig enn paven, så får man ta det som en berikelse på livserfaring.
  6. Takk for alle svarene, oppsummert vil jeg forstå dersom en ledsager bære åpen ulad, uten magasin (eller bedre uten bolt) så er det ikke forbudt.
  7. Tusen takk for svaret, kanskje litt utydelig men jeg tenker på senarium hvor man vil f. eks ta med seg to våpen, den som ikke er jeger skal selv følgelig ikke skyte men bare bære.
  8. Usikkert på hvilken forum denne hører til, men jeg har ett spørsmål: Er det lov for venner som ikke er jeger å være med på jakttur, til og med hjelpe med å bære våpen? Hvis det finnes svar, henvisning til paragraf/forskrift/regel osv hadde vært fint.
×
×
  • Create New...