Jump to content

ThomasL

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ThomasL last won the day on January 4 2020

ThomasL had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. HW97 kan anbefales. Flott avtrekk! Super presisjon. Veldig fornøyd med mitt! Av fjærvåpen er det noe av det bedre.
 2. Interessant lesning!
 3. Har noen noen erfaring med fwb Sport i 4,5 mm?
 4. ThomasL

  FX Crown

  Hei! Er det noen som vet et bra oppsett på en FX Crown, .177? Regulatortrykk og hammertrykk? Jsb 8.44 og heavy 10.3 gr? Har litt problemer med dette. Hilsen Thomas.
 5. Sønnen min på ni år klarer fint å lade både min hw30 og Diana 24, som er svært lik 240 classic. Trenger ikke mye krefter.
 6. Sjekk waffencenter gotha i Tyskland, der fant jeg pakninger til min
 7. Min mening er at skal man først kjøpe luftgevær er det greit å kjøpe noe med bra avtrekk, og som treffer der man sikter. Hastigheten er ikke viktig. Tyskerne har laget noen svært bra luftgevær, f.eks weihrauch. Anbefaler sterkt et hw97. Flott børse, super kvalitet, treffsikker, flott avtrekk! Man blir ikke lei.
 8. Bare noen eksempler på gode gamle fjærbørser som treffer der man sikter.
 9. Lg55 fra 1962 øverst, HW 55 fra 1961 nederst. Fine gamle fjærbørser.
 10. Det er viktig å ikke blande presisjon/ytelse og brukervennlighet.
 11. Har du fått testa Cometaen litt?
 12. ThomasL

  Mount

  Hva slags kikkert er det du bruker? Har du passet på at låsepinnen i bunnen på montasjen treffer der den skal?
 13. Mye kraft, sprek fjær, høy hastighet og lett vekt er oppskrift på katastrofe. Cometa er ikke det verste av luftrifler der ute, men til prisen av det du nevner er du ikke langt unna en tysker. Skal du ha god fart, opp mot 270-290 meter, og kvalitet, og treffsikkerhet, anbefaler jeg helt klart en Weihrauch. Her er det litt å velge mellom, og du får en børse som treffer der du sikter hvis du gjør det du skal. Du kan jo alltids kjøpe noe som går 300pluss i fart, men da treffer du ofte ved siden av det du sikter på. Anbefaler deg å sjekke litt her på forumet. Mange bra tips.
 14. Dette er et eksempel på hva du kan forvente av et hw97, standard. Jeg er ikke en spesielt god skytter, variasjonen høyre/venstre kommer av meg, ikke rifla. (jeg må øve mer på avtrekk og pust!). Det er 10 skudd i dette hullet på ca 10 meters avstand. Gjør man jobben blir hullet enda mindre.
 15. Noe av det morsomste med luftgevær er tilgjengeligheten og enkeltheten med det hele. Beklager om tråden har sporet av. Noe av det beste er hytteskytinga som kun er fordi det er gøy.
×
×
 • Create New...