Jump to content

ThomasL

Members
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

ThomasL last won the day on January 4 2020

ThomasL had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ThomasL's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

19

Reputation

  1. Med tanke på rusta vil jeg anbefale fint stålull og olje, og en solid dose tålmodighet. Veldig ofte går det veldig bra med denne metoden. Ikke bruk dremel eller sandpapir. Stempelpakninga tørker ut etter hvert siden den er av lær. Jeg bruker en type lærolje, google neatsfoot oil. Prøv å få noen dråper inn i hullet der lufta kommer ut av kammeret, og la geværet stå vertikalt noen dager. Beveg stempelet litt, hvis du hører en surklelyd, klissete lyd er det bra. Ofte fikser dette problemet med tørr lærpakning.
  2. Forslaget gjelder vel primært jakt. Sportsskyting med blyoppsamling blir vel ikke berørt. https://www.skyting.no/2021/02/05/eu-foreslar-strengere-restriksjoner-pa-blyammunisjon/
  3. Skyt en boks først før du tenker presisjon. Tar litt tid, trenger en innkjøringsperiode. Mine hw liker h&n og jsb skudd. Type ammo kan påvirke presisjonen betraktelig.
  4. Min 97 hadde litt twang med en gang, men ikke noe problem med presisjon. Etter en boks eller to ble den merkbart stillere lydmessig. Rensa løpet på den. Det var ikke noe skitt inni der. De siste åra har ting fungert svært bra.
  5. Jeg har ikke skutt med HW57, men har skutt masse med 97. Min 97 er ikke spesielt holdsensitiv, og er helt original. Når man sammenligner en 10 meter konkurransebørse mot en HW97 er det helt klart store forskjeller. På 10 meter er helt klart en fwb 300 et bedre alternativ enn en 97. Skyter mye med Walther LGR/LG90. Til alt annet stort sett ender jeg opp med min 97. Kan forøvrig ikke sammenligne avtrekkene på en 10 m våpen og en 97 da de er laget for å fungere annerledes. Matchavtrekk og Rekordavtrekk er begge veldig bra på hver sin måte.
  6. Det er dette det snakkes om. Som regel har beveren sport vært best på pris her i Norge, har ikke sjekka pris fra utlandet. Jeg har en Hawke Airmax 3-9x40 på min, og det fungerer veldig bra.
  7. HW97 kan anbefales. Flott avtrekk! Super presisjon. Veldig fornøyd med mitt! Av fjærvåpen er det noe av det bedre.
  8. Har noen noen erfaring med fwb Sport i 4,5 mm?
  9. ThomasL

    FX Crown

    Hei! Er det noen som vet et bra oppsett på en FX Crown, .177? Regulatortrykk og hammertrykk? Jsb 8.44 og heavy 10.3 gr? Har litt problemer med dette. Hilsen Thomas.
  10. Sønnen min på ni år klarer fint å lade både min hw30 og Diana 24, som er svært lik 240 classic. Trenger ikke mye krefter.
  11. Sjekk waffencenter gotha i Tyskland, der fant jeg pakninger til min
  12. Min mening er at skal man først kjøpe luftgevær er det greit å kjøpe noe med bra avtrekk, og som treffer der man sikter. Hastigheten er ikke viktig. Tyskerne har laget noen svært bra luftgevær, f.eks weihrauch. Anbefaler sterkt et hw97. Flott børse, super kvalitet, treffsikker, flott avtrekk! Man blir ikke lei.
  13. Bare noen eksempler på gode gamle fjærbørser som treffer der man sikter.
  14. Lg55 fra 1962 øverst, HW 55 fra 1961 nederst. Fine gamle fjærbørser.
×
×
  • Create New...