Jump to content

Saksbehandleren

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som har erfaringer med denne i 20/76?
 2. Som tittel sier, hvilken er den beste til under 20 000? Kan tenke meg både rett fra butikken og brukt. Er litt fristet av blaser BBF 95, den kan vel fort dukke opp brukt rett rundt 20 000. Hva med de rett fra fabrikken, hvilke vil dere anbefale?
 3. Har fått meg hamiltonvalp som har vært hos meg litt over en måned nå. Han er 5 måneder og ett par uker gammel. Han er flink til mye, husrein nesten med en gang, går pent i bånd og flink på innkalling. Men, jeg har ett problem, og det er at han piper mye inne. Det virker helt umotivert, vi kan komme rett fra en lang tur, fått mat og vann og alt er bra- men likevel går han hvileløst omkring i huset og piper. Hadde det bare vært noe konkret han ville, kos, mat eller stimulering, men alt det er i boks og pipinga virker som sagt umotivert. Noen som har noen forklaring, tips eller triks å komme med?
 4. Takk for det Jeffery, da har jeg litt å se på.
 5. Skal ha meg stolsekk, men er både høy og tung. De sekkene jeg har sitti på tidligere har fort blitt litt lave, så jeg har sitti med knea oppunder haka. Noen som vil anbefale en stolsekk for høye og tunge kropper?
 6. Til neste år skal jeg ha meg harabikkje. Har litt erfaring med hunder fra før, men lurer på hvilken støver-rase jeg skal gå for hvis jeg skal en til både hare og rev. Noen som har erfaring med støver til begge disse to? Eller går det mer på linjer enn rase kanskje? Sånn som det er nå har jeg mest lyst på dunker eller hamilton.
×
×
 • Create New...