Jump to content

Vidar1860

Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vidar1860

  Ny Colt Python?

  Kan se ut som den nye Colt-en kan ha noen barnesykdommer. Hickok45 har nettopp testen den (feilen skjer ved 30:40) https://www.youtube.com/watch?v=7dO-lQEX49U "GoldenWebb" på youtube har også lastet opp videoer hvor han opplever samme feil.
 2. Da er det snart 2020 og gebyrene øker. De nye prisene er: 1495 kroner (tidligere 1150 kroner) hvis du søker om våpentillatelse for første gang. 748 kroner (tidligere 575 kroner) hvis du har våpentillatelse fra før. 374 kroner (tidligere 288 kroner) hvis du søker om tillatelse til registreringspliktig våpendel.
 3. Jeg mottok nylig våpenkortet for en av pistolene mine. Det tok rett over 5 måneder etter våpenkjøpet. Venter fremdeles på kortet til et annet våpen som jeg kjøpte nesten samtidig... nærmer seg 6måneder nå. Dette er Oslo PD. Virker som det er litt lotto
 4. Jeg ville ha tipset politiet (tips.politiet.no), og latt de avgjøre om de vil gjøre noe med det eller ikke. Det kan jo være at dette er en person de kjenner, eller burde sjekke opp nærmere.
 5. nope, hadde aldri vært på et eneste stevne da jeg søkte... kun klubbaktivitet 3-4 ganger i måneden siste 6 måneder.
 6. Det er litt pussig, for jeg fikk godkjent .45 og 9mm samtidig på min første søknad i mai. Det var også Oslo PD, godkjent av Rita S.... rart at de ikke engang behandler søknader likt på samme våpenkontor.
 7. Da har politiet henlagt saken. https://www.budstikka.no/nyheter/politiet-henlegger-saken-etter-at-vadeskudd-gikk-av-pa-xxl/547715!/ (Betalingsmur) Det som står i saken er at ammunisjonen som var i våpenet ikke føres av XXL og politiet startet etterforskning. Politiet har studert video fra overvåkningskameraene i butikken: – Disse videobildene ga oss ingenting av informasjon om hvem som eventuelt kan ha puttet ammunisjonen i våpenet. Saken er besluttet ferdig etterforsket og er derfor henlagt med ukjent gjerningsperson som begrunnelse, sier politioverbetjent Hilde Staver ved etterforskningsavdelingen på Bærum politistasjon. Tomhylsen som ble sendt inn for DNA-analyse, vil heller ikke bli fulgt opp videre. – Vi kommer ikke til å bruke mer tid på denne saken siden den nå er henlagt, men prioriterer heller andre saker, sier Staver. Hun bekrefter at beslutningen om henleggelse er enklere å ta når det ikke er snakk personskader.
 8. Vidar1860

  CZ Shadow 2

  Jeg ville ha sendt en epost til 2Alfa (post@2alfa.no). De pleier å være veldig behjelpelige med å få tak i ting.
 9. Kjøpte 2000skudd av merket Geco til 1.99 til min nye Shadow 2 på Jaktdepotet. Har snart brukt det opp og det har fungert uten en eneste feil.
 10. Oslo PD: Søknad på nytt jaktvåpen (.308): Mottatt hos politiet 28. August. Innvilget 29. september og papirene mottatt 2.oktober. Altså 5 uker. det må jeg si meg godt fornøyd med (Står 11 uker på politiet.no nå).
 11. Området er kameraovervåket, så jeg vil tro at Politiet har gode muligheter til å finne ut nøyaktig hva som skjedde der.
 12. Oslo Skytesenter hadde MaxxTech 115grs inne i februar. Dette var før jeg hadde egen pistol og jeg leide derfor våpen og ammo fra OSS. Jeg ser i skyteloggen min at jeg hadde "light primer strike" på 10 av 50 skudd når jeg skjøt med Tangfoglio Limited Custom Extreme (Merke i primer men ikke noe smell, gikk på forsøk 2). Uken etter skjøt jeg med Glock 19X, samme ammo, uten problemer. Walther Q5 Match SF spiste dem også uten problemer. Tenkte bare å nevne det
 13. For meg tok det ca 1 uke før papirene kom i posten. Bør være rett rundt hjørnet
 14. Er ingen ekspert på feltet... men i Norges idrettsforbund er det det juridiske kjønnet som gjelder. ...så dersom hun har byttet juridisk kjønn til kvinne, skyter hun i jenteklasser... men jeg ville sendt en epost til forbundet og dobbelsjekket.
 15. Jeg har allerede pistol og ser ut til å gå under det som kalles rekreasjonsskytter. dvs. jeg skyter i pistolklubb, men har ikke deltatt på noen stevner ennå. Jeg har forstått det slik at jeg kan eie intill 4 våpen med forskjellige bruksområder. Jeg vurderer å kjøpe meg en revolver og lurer da på om jeg må legge ved aktivitetsoversikt fra klubb e.l. når jeg søker... eller er det bare ved førstegangs søknad.
×
×
 • Create New...