Jump to content

Vidar1860

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vidar1860

  CZ Shadow 2

  Jeg ville ha sendt en epost til 2Alfa (post@2alfa.no). De pleier å være veldig behjelpelige med å få tak i ting.
 2. Kjøpte 2000skudd av merket Geco til 1.99 til min nye Shadow 2 på Jaktdepotet. Har snart brukt det opp og det har fungert uten en eneste feil.
 3. Oslo PD: Søknad på nytt jaktvåpen (.308): Mottatt hos politiet 28. August. Innvilget 29. september og papirene mottatt 2.oktober. Altså 5 uker. det må jeg si meg godt fornøyd med (Står 11 uker på politiet.no nå).
 4. Området er kameraovervåket, så jeg vil tro at Politiet har gode muligheter til å finne ut nøyaktig hva som skjedde der.
 5. Oslo Skytesenter hadde MaxxTech 115grs inne i februar. Dette var før jeg hadde egen pistol og jeg leide derfor våpen og ammo fra OSS. Jeg ser i skyteloggen min at jeg hadde "light primer strike" på 10 av 50 skudd når jeg skjøt med Tangfoglio Limited Custom Extreme (Merke i primer men ikke noe smell, gikk på forsøk 2). Uken etter skjøt jeg med Glock 19X, samme ammo, uten problemer. Walther Q5 Match SF spiste dem også uten problemer. Tenkte bare å nevne det
 6. For meg tok det ca 1 uke før papirene kom i posten. Bør være rett rundt hjørnet
 7. Er ingen ekspert på feltet... men i Norges idrettsforbund er det det juridiske kjønnet som gjelder. ...så dersom hun har byttet juridisk kjønn til kvinne, skyter hun i jenteklasser... men jeg ville sendt en epost til forbundet og dobbelsjekket.
 8. Jeg har allerede pistol og ser ut til å gå under det som kalles rekreasjonsskytter. dvs. jeg skyter i pistolklubb, men har ikke deltatt på noen stevner ennå. Jeg har forstått det slik at jeg kan eie intill 4 våpen med forskjellige bruksområder. Jeg vurderer å kjøpe meg en revolver og lurer da på om jeg må legge ved aktivitetsoversikt fra klubb e.l. når jeg søker... eller er det bare ved førstegangs søknad.
 9. Jepp. Det minste godkjente skapet jeg kjenner til er Raufoss Safehouse. Det må boltes fast i veggen.
 10. VG: "Stortinget etterlyser fremdrift: Fortsatt ikke forbudt med halvautomatiske våpen" http://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/MRpA2R/stortinget-etterlyser-fremdrift-fortsatt-ikke-forbudt-med-halvautomatiske-vaapen
 11. Jeg gikk for en .308 da jeg skulle kjøpe min første børse. Var litt i samme situasjonen, ønsket én rifle som kunne brukes til det meste av jakt, samt skyting på bane. Eneste grunnen til at jeg valgte .308 og ikke 6,5x55 var egentlig at det var det jeg ble anbefalt av selgeren Begge deler funker bra, så det er mer smak og behag. Når det gjelder jakt for nybegynnere, så arrangererer både Oslo JFF og mange av de andre NJFF-forbundene intro-jakt, både småvilt og storvilt. OJFF arrangerer ganske mye forskjellig, både for nybegynnere og andre. De har skyting på Løvenskiold 3 dager i uken og arrangerer blant annet elgjaktkurs i høst.
 12. Høre med 2Alfa kanskje? De har kontakt med importøren (SweNor Import) og var superraske med å skaffe meg det jeg trengte fra dem... evt kan du kontakte importøren direkte for å høre om de har på lager (post@swenorimport.com / tlf: 904 16 625)
 13. Det gikk fort. Jeg betalte fredag kveld og papirene kom i posten onsdagen etter. (Oslo)
 14. Søknad sendt 1.april, godkjenning kom i posten 31. mai. ...men tror det har vært slik en stund, siden de i klubben fortalte meg dette før 1. april (SOS/Oslo Skytesenter)
 15. Jeg fikk nylig godkjent .45 og 9mm samtidig i Oslo. Trodde ikke det var lov, men klubben fortalte meg at Oslo politidistrikt hadde begynt å godkjenne det fordi det som skjer dersom de sier nei, er at mange søker da .45 først også kommer det en 9mm søknad rett etterpå Så dersom jeg ønsket .45 etter hvert, burde jeg søke begge samtidig... for dersom jeg hadde søkt 9mm først, hadde jeg sannsynligvis ikke fått godkjent .45 senere. Godkjenningen gjelder for 1 år, men mulighet til forlengelse i 6mnd... og hvis man finner ut at man ikke trenger en .45 så MÅ man ikke kjøpe Dette var altså Oslo, andre politidistrikt kan ha andre rutiner.
×
×
 • Create New...