Jump to content

Nimo

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nimo

 1. Nimo

  Sauer 100

  Fikk levert in Sauer 100 og fikk ny Røsler i bytte Kjempegod hjelp av Jaktdepoet både med valg av ny rifle, papirarbeid og kommunikasjon med problemene jeg hadde.
 2. Nimo

  Sauer 100

  fikk beskjed at min Sauer skal leveres tilbake og en ny leveres.. jeg håper på det
 3. Nimo

  Sauer 100

  Jeg kjøpte meg en Sauer 100 i 30-06. Veldig god å skyte med men er en uerfaren skytter så har ikke prøvd. Problemet mitt er klikk på klikk. Spesielt på Norma jaktmatch. Leverte den inn til selger og børsemaker skiftet tenn nål da det viste seg at de kom 1/4mm eller noe sånt for kort fra fabrikk. Testet rifla igjen virker bra med Seller & Belliot men med Norma er det klikk på klikk fortsatt. Testet disse patronene som klikket i mi børse i forskjellige andre rifler på banen og ikke noe problem. Ser at innslaget i tennhetta er mye svakere på min Sauer en på de andre riflene som testet mine kuler. Jakt kuler fra Norma og andre merker går fint men stoler jo ikke på rifla da den klikker av og til.
 4. Bipod jeg kjøpte denne til min Sauer 100 30-06. festet den enkelt på reimfeste foran. Virker ok og skal bestille en til til min 223 Browning..
×
×
 • Create New...