Jump to content

Longshot

Members
 • Content Count

  150
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Longshot last won the day on March 5 2018

Longshot had the most liked content!

Community Reputation

80 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan saken oppsummeres med at purken hadde svin på skogen?
 2. Hvem er norsk importør av Taurus?
 3. Noen anelse om hvor den selges? Finner den ikke hos Brownells...
 4. Jeg har kjøpt en Taurus 85 s og testet den idag for første gang. Det var dessverre mye klikk, særlig med Fiocci var det rundt ett av to skudd som ikke gikk av. De samme skuddene smalt når jeg prøvde dem i Smith'n etterpå, så jeg regner med det er snakk om et svakt anslag. Revolveren er ikke mye brukt så tennstiften er neppe problemet, heller en slapp hammer spring. Er det mulig å stramme denne som på S&W, eller må den byttes?
 5. Da løste dette seg heldigvis. Pistolen er returnert til selgeren, som i sin tur tilbakebetalte pengene. Jeg tapte noen hundrelapper på frakten begge veier men jeg gidder ikke lage noe mer styr om det. Får ta det som en lærepenge. Nå blir det å spare penger til man har råd til å kjøpe en helt ny pistol, og da fra en godkjent forhandler, ikke en privatperson... Takker for alle gode tilbakemeldinger i tråden. Håper ingen andre havner i samme uheldige situasjon.
 6. Nå har jeg ringt og snakka med våpenkontoret og forklart dem situasjonen. Mandag sendes pistolen i retur og jeg forventer å få igjen pengene samme dag som den mottas. Jeg kommer tilbake med en oppdatering på utviklingen. Vedkommende har to andre våpen til salgs også. Lurer på hvordan de er?
 7. Kan jeg regne med at våpenkontoret vil gi meg en ny tillatelse uten mer om og men, eller må det søkes og betales på vanlig måte?
 8. Og om han nekter å ta ut oppkravssendingen da? Han vil ikke betale før han har sett at jeg ikke har "tuklet" med pistolen.
 9. Ok, han nekter å betale tilbake pengene før han har fått pistolen i retur. Hvordan skal jeg vite at jeg får pengene?
 10. Stenvaag hadde aldri hørt om noe lignende.
 11. Selgeren tilbyr 1000,- i avslag...
 12. Og dette vil ikke ødelegge noe av plasten?
 13. Han nekter for å ha gjort det selv. Hva mener dere er et passelig avslag i prisen for å slippe å sende den tilbake?
 14. Ok? Men om selgeren nekter å heve kjøpet? Han nekter for at det er en "vesentlig mangel" at den ikke kan demonteres?
 15. Fremgangsmåte? Tillatelsen er jo påtegnet av selger?
×
×
 • Create New...