Jump to content

TheMaa

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TheMaa

  1. TheMaa

    Verdi av kniver

    Hei. Har en liten knivsamling, og aner ikke verdi på noen av de. Noen som kunne hjulpet meg med verdivurdering? Se bilder under. https://imgshare.io/image/N87A5X https://imgshare.io/image/N87dhO https://imgshare.io/image/N87Xv5 https://imgshare.io/image/N87Psp https://imgshare.io/image/N87EZ9 https://imgshare.io/image/N87IlP https://imgshare.io/image/N87iVQ https://imgshare.io/image/N87sLu https://imgshare.io/image/N87WJH https://imgshare.io/image/N87v6d https://imgshare.io/image/N87xg7 https://imgshare.io/image/N879Zf https://imgshare.io/image/N87mhq
  2. Takk for kjapt svar, kan dessverre null og niks om kniver. Så den blogspot siden, men så ingen like kniver, skjønner jo hvorfor nå hvis den er laget selv. Dyrehodet er forresten litt ødelagt, kan være derfor det ser dårlig ut. Han hadde for det meste kniver fra andre verdenskrig, bajonetter og noen dolker. Hadde også noen samiske kniver, men de var ikke eldre enn 80-90 talls tror jeg.
  3. Hei, rota litt rundt i pappa sitt rot (lager) og fant noen "spesielle" kniver som jeg lurer på hva er. Har kun bilder av 1, men han har en del eldre Norsk produserte kniver. Legger ved bilder av den kniven jeg lurer mest på, da den er litt spesiell. På inngraveringen står det: Bergans, Kvassing, Oslo-Norway Takk for alle svar!
×
×
  • Create New...