Jump to content

Svein37

Members
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Svein37

 1. Jeg får ta en tur innom butikken å prøve den viper flex systemet da, regner med vi finner en ordning.
 2. Er på utkikk etter skytestokk, å de jeg har sett på er justerbare opp til 155 cm. Blir det for krokete skytestilling om man må bøye seg seg frem?
 3. Når jeg har prøvd alle mulige veier for å få tak i dere siden i sommer uten hell så ringer ikke jeg ett tlf nr som bli oppgitt på forumet for å forhandle om bestillte varer. Dere har jo oversikten over hva som er ubetalt, så det er jo bare å sørge for at folk får varene sine. Går ikke an å holde på slik om man skal fungere i bransjen der.
 4. Fikk du noe respons av forbrukerrådet/ politiet? Jeg betalte også med slik "liksom paypal" hos dem å akkurat samma historien skjedde her og. Ser de driver å legger ut reklamer på facebook å instagram som om det er bare velstand så dette er jo helt utrolig..😒 Skal vi kontakte tv2 hjelper deg??😀
 5. Noen som har testa om den holder superspeed/417ms på 12/70 - 40gr patronene som det står på pakken?
 6. Da får jeg nok ikke tilbake det jeg betalte for amunisjonen, er de noe det går an å gjøre som kan kreve at de gjør opp for seg da?
 7. Det er jo slik nivå man ser hos enkelte foretak på Tv2 Hjelper deg dette, de kunne gjerne tatt runden innom.
 8. Jeg betalte med Paypal å fikk bekreftet ordre mottatt å sendt neste dag, noe som tydeligvis ikke har skjedd😟
 9. Jeg har bestille og betalt for et parti med ammunisjon fra dette firma som alldri kommer, Jeg har ringt så mange ganger å sendt en haug med e-poster men ingen svar å få. Alt tyder på at dette er useriøst drevet å jeg kommer sikkert ikke til å få ammunisjonen jeg betalte for desverre.. Noen som vet hva man kan gjøre for å få tilbake det man har betalt for?
 10. Er de noe effekt av å ha slike lyddempende plater mellom skytebåsene med skillevegg da? Ser noen baner som har prøvd seg med forskjellige opplegg å andre har vanlig finerplater, jeg har aldri hørt etter om de er noe forskjell på de selv.
 11. Jeg synes det er viktig at det er en tydelig og erfaren leder/ ansvarshavende for den aktuelle skytebane, som fremmer en god skytekultur å står for hva som er greit å ikke. Da slipper man at det kan bli en slik ukultur blant skyttere. En skytebane jeg var på der opplevde jeg at standplassleder var mere opptatt av å sitte i bua å drikke kaffe å skravle enn å være på standplass, det var bare å skyte når skivene var ute å si fra om de skulle kjøres inn skiver, på elektronikken var de bare å skyte når de ikke lyste i lampen.
 12. Bare å si amen her🙂 Det virker som det er noen intrigemakere på den banen jeg har trent på, en lokal jeger og fiskeforbund bane der ting ses mellom fingrene for å si de sånn. Kjenner nesten at jeg savna disiplinen på forsvarets bane i militæret for 20 år siden når de blir slik😆
 13. Jeg har demper på en 308, men den 30-06 og 223 har jeg ikke demper på enda, så de må jo være muligheter for å trene med de også mener nå jeg iallefall. Mulig de skulle vert koordinert av standplassleder da, så vi kan skyte på tur så de ikke blir forstyrelser for de som er ny på skytebanen foreksempel?
 14. Må nesten bare spørre hva folket her inne synes om dette, er det er blitt slik i dag at en bør ha lyddemper på våpnene pga smellet er forstyrrende for skytter i nabobåsen? Spør pga de er blitt noen mindre trivelige komentarer på udempet skyting den siste tid. Har ikke selv gjort meg noe ubehag av at andre skyttere har "ikke brukt lyddemper" jeg iallefall, skvetter litt av en udempa 375, men det er vel litt individuelt.
 15. Har en x-bolt i 308 som jeg tenker på å handle 170grs lapua naturalis, så lurer jeg på om noen har erfart presisjon på de i løp med 1/12 tvist? Er litt i litt usikker på om de kan bli litt lange for å påvirke presisjonen i den vekta.
 16. Jeg får prøve Jaktogfriluft da etter som jeg ønsker å prøve Hornady jaktkuler i 308, så kansje noe treningsammo fra Jaktdepoet etter så de har fine priser på den. Går ut ifra at disse butikkene er mere seriøse☺️
 17. Flere med samma erfaringer her og ja ser de ut for, jeg går å venter på jaktammunisjon som ikke kommer å mail besvares ikke å man får samma opplevelse som beskrevet ovenfor desverre.. Noen som kan anbefale en SERIØS forhandler av Hornady gmx som leverer på kort varsel?
 18. Jeg fikk ikke brukt den forige sesong så jeg vet ikke hvordan den fungerer på vilt, men den samler veldig bra i blinken på 100m.
 19. Jeg skal prøve meg på blyfri ammunisjon i den nyinnkjøpte browning x-bolten i år å vurderer hvilke av disse vektklassene på 150 å 165 som jeg skal gå for. Ikke de at de har så stor betydning men de har vert fint med erfaringer fra de som jakter/ skyter mye? Jeg ser at 150 grs er ca 50 raskere ved munningen å holder litt mere anslagskraft like forbi 200 meters hold, 165grs blir ei lengre kule for å gå opp i vekt, det er riflestigning på 1/12 å 51cm løp på rifla.
 20. Jeg vurderer en av disse to kikkertene nedenfor etter som de er innenfor budsjett å er i den størelsen jeg vil ha. Så lurer jeg på om noen har kjennskap/ erfaringer med noen av dem, å om den ene er bedre enn den andre/ evt andre merker i den prisklasse som er bra? Meopta Meostar R2, 1,7-x42 og Kite KSP HD2 1.6-10X42. De er i omtrent samme prisklasse rundt 14000.
 21. Har noen erfaringer fra denne kontra de "vanlige" A-tec demperne? Skal vistnok kun være tilgjengelig bare på xxl, for 30 kaliber så er den 230 mm, veier 380 gram å demper ÷30 dbC.
 22. Takker for svar, jeg kjører på en runde med de til høsten mens bly fremdeles er lovlig.
 23. Ok, hvordan oppførte kula seg på vilt da?
 24. Er de noen som har prøvd 223 ammoen til black hills, er de brukbare i 1/12 løp og fungerer bra på vilt? Tenkte å bestille en større mengde så de har vert fint å høre erfaringer flrst 😊
 25. Jeg brukte rifla mi med kkc på elgjakt i høst, storfornøyd me den på elgbørsa jeg iallefall. Har prøvd rifler med kombinasjoner av stokk/rifle å sikte som var helt grusome for meg som andre synes var helt topp, så de er vel en smakssak vil jeg tro. Glemmer aldri den gammle jegeren som sa at den børsa med svinerygg med høy kikkert var de beste alternativet 😂
×
×
 • Create New...