Jump to content

Svein37

Members
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Svein37

  WeHunt

  Er de ikke noe som kalles Easyhunt også da, som er omtrent som med Wehunt sitt opplegg?
 2. Svein37

  WeHunt

  Fint å få litt erfaringer fra brukere om disse peilerne, jeg kommer til å trenge en peiler til en Beagle neste sesong å blir ikke helt klok på om jeg skal velge det gamle å utprøvde som har fungert, eller nykommeren med alle fancy funksjoner.🤨
 3. Jeg får ta en tur innom butikken å prøve den viper flex systemet da, regner med vi finner en ordning.
 4. Er på utkikk etter skytestokk, å de jeg har sett på er justerbare opp til 155 cm. Blir det for krokete skytestilling om man må bøye seg seg frem?
 5. Når jeg har prøvd alle mulige veier for å få tak i dere siden i sommer uten hell så ringer ikke jeg ett tlf nr som bli oppgitt på forumet for å forhandle om bestillte varer. Dere har jo oversikten over hva som er ubetalt, så det er jo bare å sørge for at folk får varene sine. Går ikke an å holde på slik om man skal fungere i bransjen der.
 6. Fikk du noe respons av forbrukerrådet/ politiet? Jeg betalte også med slik "liksom paypal" hos dem å akkurat samma historien skjedde her og. Ser de driver å legger ut reklamer på facebook å instagram som om det er bare velstand så dette er jo helt utrolig..😒 Skal vi kontakte tv2 hjelper deg??😀
 7. Noen som har testa om den holder superspeed/417ms på 12/70 - 40gr patronene som det står på pakken?
 8. Da får jeg nok ikke tilbake det jeg betalte for amunisjonen, er de noe det går an å gjøre som kan kreve at de gjør opp for seg da?
 9. Det er jo slik nivå man ser hos enkelte foretak på Tv2 Hjelper deg dette, de kunne gjerne tatt runden innom.
 10. Jeg betalte med Paypal å fikk bekreftet ordre mottatt å sendt neste dag, noe som tydeligvis ikke har skjedd😟
 11. Jeg har bestille og betalt for et parti med ammunisjon fra dette firma som alldri kommer, Jeg har ringt så mange ganger å sendt en haug med e-poster men ingen svar å få. Alt tyder på at dette er useriøst drevet å jeg kommer sikkert ikke til å få ammunisjonen jeg betalte for desverre.. Noen som vet hva man kan gjøre for å få tilbake det man har betalt for?
 12. Er de noe effekt av å ha slike lyddempende plater mellom skytebåsene med skillevegg da? Ser noen baner som har prøvd seg med forskjellige opplegg å andre har vanlig finerplater, jeg har aldri hørt etter om de er noe forskjell på de selv.
 13. Jeg synes det er viktig at det er en tydelig og erfaren leder/ ansvarshavende for den aktuelle skytebane, som fremmer en god skytekultur å står for hva som er greit å ikke. Da slipper man at det kan bli en slik ukultur blant skyttere. En skytebane jeg var på der opplevde jeg at standplassleder var mere opptatt av å sitte i bua å drikke kaffe å skravle enn å være på standplass, det var bare å skyte når skivene var ute å si fra om de skulle kjøres inn skiver, på elektronikken var de bare å skyte når de ikke lyste i lampen.
 14. Bare å si amen her🙂 Det virker som det er noen intrigemakere på den banen jeg har trent på, en lokal jeger og fiskeforbund bane der ting ses mellom fingrene for å si de sånn. Kjenner nesten at jeg savna disiplinen på forsvarets bane i militæret for 20 år siden når de blir slik😆
 15. Jeg har demper på en 308, men den 30-06 og 223 har jeg ikke demper på enda, så de må jo være muligheter for å trene med de også mener nå jeg iallefall. Mulig de skulle vert koordinert av standplassleder da, så vi kan skyte på tur så de ikke blir forstyrelser for de som er ny på skytebanen foreksempel?
×
×
 • Create New...