Jump to content

Svein37

Members
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som har testa om den holder superspeed/417ms på 12/70 - 40gr patronene som det står på pakken?
 2. Da får jeg nok ikke tilbake det jeg betalte for amunisjonen, er de noe det går an å gjøre som kan kreve at de gjør opp for seg da?
 3. Det er jo slik nivå man ser hos enkelte foretak på Tv2 Hjelper deg dette, de kunne gjerne tatt runden innom.
 4. Jeg betalte med Paypal å fikk bekreftet ordre mottatt å sendt neste dag, noe som tydeligvis ikke har skjedd😟
 5. Jeg har bestille og betalt for et parti med ammunisjon fra dette firma som alldri kommer, Jeg har ringt så mange ganger å sendt en haug med e-poster men ingen svar å få. Alt tyder på at dette er useriøst drevet å jeg kommer sikkert ikke til å få ammunisjonen jeg betalte for desverre.. Noen som vet hva man kan gjøre for å få tilbake det man har betalt for?
 6. Er de noe effekt av å ha slike lyddempende plater mellom skytebåsene med skillevegg da? Ser noen baner som har prøvd seg med forskjellige opplegg å andre har vanlig finerplater, jeg har aldri hørt etter om de er noe forskjell på de selv.
 7. Jeg synes det er viktig at det er en tydelig og erfaren leder/ ansvarshavende for den aktuelle skytebane, som fremmer en god skytekultur å står for hva som er greit å ikke. Da slipper man at det kan bli en slik ukultur blant skyttere. En skytebane jeg var på der opplevde jeg at standplassleder var mere opptatt av å sitte i bua å drikke kaffe å skravle enn å være på standplass, det var bare å skyte når skivene var ute å si fra om de skulle kjøres inn skiver, på elektronikken var de bare å skyte når de ikke lyste i lampen.
 8. Bare å si amen her🙂 Det virker som det er noen intrigemakere på den banen jeg har trent på, en lokal jeger og fiskeforbund bane der ting ses mellom fingrene for å si de sånn. Kjenner nesten at jeg savna disiplinen på forsvarets bane i militæret for 20 år siden når de blir slik😆
 9. Jeg har demper på en 308, men den 30-06 og 223 har jeg ikke demper på enda, så de må jo være muligheter for å trene med de også mener nå jeg iallefall. Mulig de skulle vert koordinert av standplassleder da, så vi kan skyte på tur så de ikke blir forstyrelser for de som er ny på skytebanen foreksempel?
 10. Må nesten bare spørre hva folket her inne synes om dette, er det er blitt slik i dag at en bør ha lyddemper på våpnene pga smellet er forstyrrende for skytter i nabobåsen? Spør pga de er blitt noen mindre trivelige komentarer på udempet skyting den siste tid. Har ikke selv gjort meg noe ubehag av at andre skyttere har "ikke brukt lyddemper" jeg iallefall, skvetter litt av en udempa 375, men det er vel litt individuelt.
 11. Har en x-bolt i 308 som jeg tenker på å handle 170grs lapua naturalis, så lurer jeg på om noen har erfart presisjon på de i løp med 1/12 tvist? Er litt i litt usikker på om de kan bli litt lange for å påvirke presisjonen i den vekta.
 12. Jeg får prøve Jaktogfriluft da etter som jeg ønsker å prøve Hornady jaktkuler i 308, så kansje noe treningsammo fra Jaktdepoet etter så de har fine priser på den. Går ut ifra at disse butikkene er mere seriøse☺️
 13. Flere med samma erfaringer her og ja ser de ut for, jeg går å venter på jaktammunisjon som ikke kommer å mail besvares ikke å man får samma opplevelse som beskrevet ovenfor desverre.. Noen som kan anbefale en SERIØS forhandler av Hornady gmx som leverer på kort varsel?
 14. Jeg fikk ikke brukt den forige sesong så jeg vet ikke hvordan den fungerer på vilt, men den samler veldig bra i blinken på 100m.
 15. Jeg skal prøve meg på blyfri ammunisjon i den nyinnkjøpte browning x-bolten i år å vurderer hvilke av disse vektklassene på 150 å 165 som jeg skal gå for. Ikke de at de har så stor betydning men de har vert fint med erfaringer fra de som jakter/ skyter mye? Jeg ser at 150 grs er ca 50 raskere ved munningen å holder litt mere anslagskraft like forbi 200 meters hold, 165grs blir ei lengre kule for å gå opp i vekt, det er riflestigning på 1/12 å 51cm løp på rifla.
×
×
 • Create New...