Jump to content

sinkjo

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sinkjo

  1. Takk for svar – det var litt betryggande! Ja, eg har ikkje skutt på post endå – så det skal vere ein svært god posisjon før eg løsner skudd. Vil sjølvsagt helst forsøke å stoppe elgen om den er i fart. Eg kan lite om kuler – ser at gramforskjellen på Oryx og Bondstrike er relativt liten? 143g vs. 156g.
  2. Eg skal også ut på elgpost i oktober, og har 6,5x55-rifle. Eg blir heilt ærlig ganske bekymra etter å ha lese så mange som meiner det ikkje er godt nok kaliber for elgen. Har skote to hjort med den, og det har fungert utmerka. Bør eg unngå å skyte på dei store elgoksane? Uansett – eg har ein pakke med Norma Bondstrike som eg skyter hjort med. Burde eg kjøpe ein pakke Oryx til elgjakta, eller er det ikkje store forskjellen på desse to? Om Oryx er litt meir effekt i, så kjøper eg gjerne det for å få meir godfølelsen på post. Setter pris på svar og god innsikt.
  3. Fekk innvilga i dag, fire veker etter eg sendte brevet. Oslo. Kjekk overrasking sidan dei varslar opptil 12 veker.
  4. Blaser R8 bestilt. Men kjem utan montasje, og eg ser at det ligg MAK-variant på Finn. Er det gode greier, eller er det orginal som er å foretrekke?
  5. No er det ei gode veke sidan eg betalte fakturaen til politiet for godkjent våpensøknad. Kva skjer vidare no? Og kor lang tid bør eg forvente?
  6. Eg bur i Oslo. Sendte søknad 27. juni. Fekk totalt panikk då eg såg at dei skreiv 12 veker forventa behandlingstid. Men våpenforhandlaren sa at dei kunne finne på å få opp farten på våpenkontoret før jakta, så her gjeld det å kryssa fingra. Hagla ligg klar hos selgar.
×
×
  • Create New...