Jump to content

Tikka695

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Tikka695's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har hørt om den svenske siden, og det kan være en mulighet. Har nå en bekjent på ferie i USA som kan ta med seg delen, men dersom det blir sjekk eller noe så vet jeg ikke hva som blir konsekvensen til den personen, of det vil jeg ikke risikere å sette den i. Takk for svar, men er det flere som kan bidra så kjør på!
  2. Ønsker å oppgradere salongen med KIDD Interchangeable Magazine Release System, men er ikke tilgjengelig i noen norske nettbutikker (som jeg har sett). Hvordan er det å kjøpe dette fra USA og få sendt det hit? Har prøvd å lete etter svar på forumet, men finner ingen gode svar. Men er denne delen i det hele tatt en våpendel (i USA) å regne? Her i Norge er det ikke det. Hvordan vet man om et produkt er en "ITAR del" eller ikke? Dette er utrolig frustrerende, for man ønsker ikke å bryte noens lover. Kan dere kloke hoder hjelpe meg?
  3. Hva menes med karantenetid i dette tilfellet? Jeg vurderer å kjøpe en stokk fra FAB defense ( https://www.fab-defense.com/en/category-buttstocks/id-1700/ruger-10-22-m4-collapsible-stock-conversion-kit.html ), uten folde stokk, men med vanlig fast. Etter hva jeg forstår så er det det ingen problem å kjøpe dette på ebay eller andre nettbutikker, dersom de sender til Norge? Finner ikke noe som sier at det ikke er tillatt.
  4. Har hatt mye tid til overs i påsken og har googlet meg frem til denne: https://gungnerinc.com/product/ruger-1022-chassis-system/ Er det noen som har hørt/sett eller har erfaring med denne? Er dette noe man kan få sendt til Norge via Jetcarrier eller bekjente? Den koster kun 50$ og er bare delvis komplett ser det ut som.
  5. Hei. Jeg er helt ny på dette forumet og har prøvd å søke etter svar på det jeg lurer på, men har ikke funnet noe svar. Derfor lager jeg en ny tråd, håper jeg har plassert den i riktig underforum. Hvis ikke får moderator moderere meg til riktig sted. Jeg har en eldre Tikka 695 30.06 som jeg kunne tenkt å oppgradere stokken på. Den er god å skyte med men kunne tenkt meg en ny stokk/chassi for bedre pressisjon. Jeg har sett på bla MDT Chassis og lignende sider men finner kun chassis som passer til Tikka T3. Vil dette passe til min gamle 695? Evt. hvem tilbyder som har chassi som passer til Tikka 695 30.06? Om noen har noen andre forslag eller idéer å komme med så er jeg takknemmlig for det! Tikka695
×
×
  • Create New...