Jump to content

Cadtek

Members
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-4 Poor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja der plukka du fram SE løpet fra Blaser og Sauer som jeg har sakt er de eneste som leverer ferdige løp til Norge. Snurren fra VS har ikke noe med C.I.P å gjøre.
 2. Jeg trykker feil en plass, så det blir slik. Så jeg lot teksten stå.
 3. Sjekk løpene dine å se etter en av disse tyske C.I.P merkene.
 4. Det er ikke et krav. Løpsemner omfattes ikke av C.I.P regelverket.
 5. Har ikke fått klarhet i om dette som wikipedia sier kun gjelder mellom medlemslandene. Men store deler av pipene levert til Norge er jo pipe emner uten kammer. Disse kommer ikke inn under C.I.P regelverket.
 6. Men dette har jeg jo dementert opp under den nydelige skiva.
 7. Beklager at jeg gjorde deg forvirret. --unødvendig sitering fjernet av moderator--
 8. Ja den pipa har du vært heldig med. Sier da ikke at de går dårlig, men det er den største grunnen til at vi har rimelige løp. Tanken var da at om 5.56 kommer inn under Nato regler, ville vi ikke få dem like billig lenger. Nå tenkte jeg ikke på at vi jo har 7.62 Nato, så deres regelverk gjelder tydeligvis ikke sivile våpen. --unødvendig sitering fjernet av moderator--
 9. Riktig. Men de kan selge dem til Norge (VS).
 10. Vi har ikke cip her i Norge så vi kan bruke piper som ikke er godkjent i f.eks Tyskland. Tyske produsenter kan dermed sende løp som faller utenfor kravene til Norge istedenfor å vrake dem.
 11. Skal ikke påstå dette, men Nato stiller etter hva jeg har forstått strengere krav enn cip. Så om vi må følge kravene til nato på disse pipene får vi ikke bruke løp som ikke holder sip krav slik vi gjør i dag. Ergo dyrere, bedre toleranser, men dyrere.
 12. Akkurat. Samme røra, står det stemplet 223 på løpet får vi ikke bruke det selv om de bruker samme ammunisjon. Dessuten er kravene til NATO piper strengere en C.I.P og NATO kravet gjelder sikkert Norge også. Neppe noen prisdemper.
 13. Så vi får den samme røra med to nesten like kammer her og. Da velger de nok en mellomting som de kan ordne noe tullball med.
 14. Ok. Bøyer meg for tinget og innser vel at jeg neppe blir blant dem som får skyte mouse gun. Synes nå litt synd på forsvaret som kanskje må dra i krig med mouse gun.
×
×
 • Create New...