Jump to content

KriSpawn

Members
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har du prøvd tyngre kulevekt? x-six med 147 gr kule opplevde jeg som vesentlig mykere i rekylen enn 115 gr. Selv bruker jeg som regel 124 gr pga. kostnad.
 2. I denne artikkelen så henviser de til at et nytt produkt kan få ned kostnaden på blyfri ammo til kun 15% mer enn bly alternativet (i USA). https://www.thefirearmblog.com/blog/2021/03/24/np-technology-lead-free-frangible/
 3. Mtp. Reduksjon av rekyl i S2 ved litt lett modifikasjon. Så var det min personlige opplevelse at det egentlige problemet var sleide dipp, pga. for kraftig rekylfjær fra fabrikken. Som løste seg med lettere rekylfjær. Har også en x-six supermatch som jeg virkelig trives med! Rekylopplevelsen blir jo noe helt annet enn S2 da. Med en lengre og tyngre sleide så føler jeg nesten at man må vente på pistolen skal bli ferdig med å rekylere. Men opplever ikke at det er mye/kraftig rekyl. Bare at rekylen fordeler seg over lengre tid.
 4. Ja, var vel egentlig den nye pisolen fra Walther som fikk meg til å vurdere POL. https://www.2alfa.no/walther-pdp-full-size-4-5-pistol-9x19.html Men er jo ikke vits i å skyte divisjonen om det er laber interesse/ konkurranse da... Får se hvordan det blir når vaksinene er satt og skyteaktiviteten tar seg opp igjen.
 5. Vel da tolker jeg den overveldende entusiasmen for å diskutere POL relevante våpen som et tegn på hvor populær divisjonen er 😜 var forsåvidt allerede klar over at det er langt fra sikkert at divisjonen videreføres etter prøvetiden.
 6. Hvilke våpen er velegnet og/ eller populære for Production Optics Lite divisjonen? POL er vel kun godkjent på prøvebasis. Tror dere at denne divisjonen blir godkjent på permanent basis? Det er vel en forutsetning for at det skal være mulig å ervereve våpen til den klassen her i Norge.
 7. Min S2 har skutt flere tusen skudd med Blazer brass 124 gr. Har ikke hatt en eneste feilfunksjonering. mens Maxxtech holder jeg meg unna.
 8. Får jo håpe på det beste, er jo et fint alternativ med profesjonelt drevet innendørsbane. Med det sagt så kun basert på artikkelen så ser det jo ikke så bra ut. https://filternyheter.no/islam-net-bak-kjop-av-oslo-eiendom-for-naer-60-millioner-skytebane-kan-bli-moske/?fbclid=IwAR30UuQ-zgO_TILEO4-3qfPBcRnAB-XiNPfu6HNWH9zniSji41ffG7j7nsU F.eks.: -«Trolig er det bare Oslo skytesenter som blir værende i omlag tre år, mens den andre leietakeren kan være ute allerede i løpet av 2021.» -«På spørsmål om han vet om stiftelsen er i ferd med å søke om byggetillatelser eller lignen
 9. 124 grain S&B og blazer brass er relativt rimelig og fungerer bra i S2. Egentlig har jeg opplevd S2 som lite kresen på ammo.
 10. Mitt bruk var kun 25m pistolbane. Da fungerte denne stativmonterte zoom kikerte til 750kr fint. https://www.biltema.no/fritid/jakt/kikkerter/zoomkikkert-20-60-x-60-2000022329
 11. Jeg gikk for en billig kikkert på biltema. Fungerer knall.
 12. Walther sin nye pistol PDP erstatter PPQ: https://gundigest.com/article/first-look-walthers-new-flagship-pdp-9mm-pistol https://waltherarms.com/PDP/ Dessverre ser det ut som om kompakt versjonen er litt for stor for sivilpistol 2 kassa.
 13. Godt å vite. Da våpenkompendiet er klar på at det f.o.m. mosjonsskytter er fritt frem å erverve et våpen til hvert bruksområde i NSF: PS: men kompendiet sier jo også at 9mm ikke er egnet til Grovpistol av en eller annen idiotisk grunn.... Selv om det er et lovelig kaliber iht. NSF reglene for Grovfelt
 14. Antall startere for å kalle seg konkurranseskyter er vel per bruksområde? Samt at et stevne kun gir uttelling for et bruksområde. Slik at du faktisk må ha 10 separate startere i forskjellige stevner i militærpistol (hvorav 5 er åpne stevner). Da tar det jo 10 stevner, og ikke 2,5 for å få konkurranseskytter status i militærpistol per kalenderår. I hvertfall slik det fremkommer av våpenkompendiet til politiet.
 15. Så absolutt et «flytende» og noe rotete regelverk vi må forholde oss til! Med det sagt så må vel utgangspunktet være at så lenge man ikke bryter noen av regelen for NSF sine skyteprogrammer så er det tillatt? Altså vis meg hvilken regel som forbyr negativ senterlinje for Feltprogrammene? Dersom den ikke finnes så er det jo per definisjon lov. Jo mindre man hadde hatt IPSC sin løsning for Production med at alt ikke rr lov med unntak av det som står på en godkjenningsliste såklart. F.eks. om ingen regel sier noe om farge på pistol så kan jeg møte opp med en rosa Hello kitty pi
×
×
 • Create New...