Jump to content

DoserDave

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DoserDave's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Collaborator
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter
  • First Post
  • Week One Done

Recent Badges

3

Reputation

  1. Hei Det er langt fra håpløst å få det en trenger må bare handle på nett i Italia, der er det ok utvalg. Søk politiet om import tillatelse ( du sender Mail til politiet og ber om import til ikke ervervsmessig innførsel) på hylser med tennhetter koster noen hundre kroner, svar kommer fra Politiet meget raskt. Link til side: https://negozio.ricaricamunizioni.it/epages/52905.mobile/it_IT/?ObjectPath=/Shops/52905/Categories/bossoli/fucile/ALTRO Krutt er det vell bare Vihtavuori enn får tak i Norge for tiden. N 320 eller N 330 sjekk lade data. http://www.gualandi.it/docs/tabpolv_2013_eng.pdf Lykke til.
  2. Du får skyte de over en kronograf så du får en anelse om hastighet vill tro du ligger rundt 360m/s med den ladningen målt på 2,5 M. Det krever lit mere krutt med fiberwad grunnet at den ikke tetter like godt i løpet for å si det slik, så for å få fart må krutt mengde opp.
  3. Husk ferdig patron lengde på 58 mm det er det de fleste lade data er oppgitt til på 12/70, lengre gir generelt mindre trykk og motsatt vei ikke bra. Når en bruker plast forladning fjærer denne slik at det er lettere å få lukket patronen. Kork forladning er dønn hard så en må bruke ret høyden på de for å få fin lukking . Lykke til.
  4. Til stål må du bruke forladninger beregnet til det formålet, de er tykkere en de en bruker til alt annet. En velger forladning etter lade dataen en skal bruke de beskriver hva komponenter som er brukt for akkurat den ladningen, hold deg til det. Er ikke å anbefale å bytte komponenter da en ikke har kontroll på trykket en får som resultat av komponent bytte. Er flere tråder her på forumet som beskriver dette, og hvordan det kan gjøres. Har bare brukt italienske lade data fra Gulandi de er på engelsk. Men italienerne kan haglelading og googel translate ordner dette for deg skal du se.
  5. Amerikanske bøker er i all hoved sak med deres egne komponenter, Balistic products har noe europeiske produkter men de har gitt de sine egne navn. Etter hva slags krutt du skal bruke ville jeg ha sjekker hjemme siden til krutt produsenten de har lade data men om de har til det du skal lade tja… Når det gjelder T1-T4 osv spiller det ikke noe rolle. Europeiske hylser kan i all hoved sak håndteres helt likt. Lykke til med en spennende hobby.
  6. Har bare fått til fine lukkinger med disse hylsene, har heller ikke opplevd at de knaser når en ruller dem mellom fingrene, pleier å vurdere sprøheten på den måten finnes sikkert mere vitenskaplige metoder men dette er raskt og effektivt når en plukker/vurderer hylser. Men de blir bare omlandet en gang så blir de kassert.
  7. Bruk europeiske hylser og tennhetter så har du ikke problem med at tenhettene faller ut sier de store guttene. Takke seg til for noe vrøvl i hvertfall med Fioochi F steel hylser her må gudene vite hva Fioochi har holdt på med når de stanset ut tenhette hullene de er i hvertfall så store at deres egne tenhetter ikke sitter fast. så mistenker at disse er produsert av B&P og de er ladet med NSI tenhetter. noen med samme erfaring? Er bare en løsning frem med hammer og dor.!
  8. Cheddite CX 2000(209 type) fåes i Drammen tror deler de eneste som har inne i Norge.
  9. Hei Er ikke uvanlig at en opplever dette med Amerikanske tennhetter og Europeiske hylser. Amerikanske Tennhetter er mindre en Europeiske derfor sitter de ikke spesielt godt. Bruk Europeiske eller dra til bunnen på hylsen med en stor flat dor for å krympe hullet litt. Vell å merke uten tennhette i..
  10. Hei Bruker Nosler CC, er vell det billigste en kan komme over av kuler. Gir OK presisjonen til trening. Bruker krutt 204 type på disse. Skal en ha super presisjon er min erfaring at en må opp i 140-150 grains kuler.
  11. Har du slipt av mandrellen? eneste måte å få tilpasset dia til kulene. Så skal du se at de sitter som støpt. En må påregne mye bannskap før det er i boks
  12. Hei lader denne i Sako Hunter har 84,5mm i Col. Kula sitter som støpt i hylsene, bruker du Lee neck sizer??
×
×
  • Create New...