Jump to content

nalle19

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nalle19's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Collaborator
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har ei hytte hos søta bror. Er det noen som er kjent med lovligheten av å sette våpen og ammunisjon i et forskriftsmessig våpenskap på hytta, om jeg tar med meg vital del til min folkeregistrerte adresse? Mye lettere å reise med et sluttstykke eller fortre enn hele våpen hver gang jeg skal dit.
  2. Hei. Har en sånn MTs6 med skeet/tula løp. Det ligger an til at neste generasjon skal bruke denne litt på bane og jakt. Har noen erfaring med dette løpet og moderne leirdue/jakt ammo hvor kulene ligger inne i colouten til de er ute av løpet? Fungerer det også greit med stål?
  3. NIce! Kan jeg også spøre hvilket skjefte du har, og hvor fornøyd du er med det? Ser de selges med noe PSE greier i danmark.
  4. Hvilke montasjer har minst forandring i treffpunkt etter bytte? Hei. Er i tenkeboksen på anskaffelse av ny rifle. Hvilke monasjer med en viss kvalitet er det som har lite endring i treffpunkt når de tas av på? finnes noen av dem for picatinny? (lurer litt på S&L Tactical) Har i dag en R8 så godt kjent med den løsningen.
  5. ja, det hadde jo vært litt rart om jeg ikke lærte av denne runden her
  6. kobberskru skal testes. Takk for forslag. bruker boresnake rett etter skyting mens løpet er varmt. Lapper og pussestokk hjemme når løpet er kaldt.. har også med boresnake på jakttur om det kan bli fukt i løpet (reinsjakt over flere dager)
  7. Var en liten tur på banen i dag for å sjekke at alt var ok før reinsjakta starter. Det var det forsåvidt også, helt til jeg var ferdig og skulle dra boresnaken gjennom et par ganger. Første par runder gikk fint. Så satte den seg dønn fast. Sikkert en knute eller krøll på enden som jeg akkurat fikk dratt inn i kammeret. Ser enden av den en 3-4cm inn, men har ikke sjans til å nå den. Passet relativt dårlig da jeg skulle på jakt etter jobb i morgen. Noen som har gode forslag til hvordan få den ut? Ringer nok en børsemaker i morgen tidlig men ser for meg at de ikke er helt arbeidsledige akkurat nå om dagen. Dro «ganske hardt» -Sånn for sikkerhets skyld :(
  8. Dårlig med byttejakt, i alle fall som er "åpen" så sent på sesongen. Takk for tips ! n.
  9. hvordan er det med bilveier og brøyting inn i terrenget?
  10. Takk for svar. Sjekker ut forslaget ditt. Det ser ganske bratt ut rundt Oviksfjället? har du et konkret område du annbefaler ihht kartet?
  11. Hei erfarne Toppjegere Tenker meg en tur over kjølen for å forsøke meg på Toppjakt, ila Januar, som førstereis. Skulle veldig gjerne hatt noen gode tips til gode områder og kortselgere. Er nybegynner, men ser for meg at jeg vil ha åpne myrdrag og furumoer og selvsagt flusst med fugl. Er basert nært Oslo, men er villig til å sette av en del timer til kjøring. Hadde tenkt at området rundt Østersund kunne være aktuelt, og i høvelig kjøreavstand. n
×
×
  • Create New...