Jump to content

Pnor

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pnor's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

 1. Takk for svar. Det var en god idé, jeg skal høre med noen safe-butikker.
 2. Hei. Grunnet ny bosituasjon, og svært lite plass til å sette det "store" våpenskapet i leiligheten er jeg på utkikk etter et minst mulig våpenskap for oppbevaring av vitale deler. Med "lite" mener jeg helst rundt 30x20x20 cm. Vet noen av dere om dette finnes på markedet i Norge? Jeg finner små skap i utlandet som er i samme serie som enkelte godkjente skap som selges i Norge, men det minste jeg finner i Norge er RAUFOSS SAFEHOUSE 14 som har mål L42xB25xD14 CM. Sistnevnte er jeg til og med usikker på om fortsatt er i salg da jeg stort sett bare finner den større varianten. Jeg er også klar over at et våpenskap aldri kan bli for stort, men behovet mitt nå er noe midlertidig, og det store skapet har jeg for øvrig på plass, dog ikke på "godkjent område". Håper noen har noen gode tips. Mvh Pnor
 3. Vet noen hva behandlingstiden i Oslo er om dagen? Mener noen sa den hadde gått noe ned siden før sommeren.
 4. Kan stå for beredskapsvåpen? Om du har våpen gjennom Politiet eller Forsvaret? Men avsender selv vet vel dette, så en telefon er vel det enkleste for å få et sikkert svar.
 5. Får oppdatere tråden og legge til at jeg endte med å kjøpe en HW40PCA. Har gått noen hundre skudd, og er veldig fornøyd med både avtrekk og presisjon. Beverensport leverte dessuten veldig raskt med post til Østlandet.
 6. Takker for svar. Jeg skal sjekke ut Weihrauch HW40 PCA. Den ser ut som en grei pistol for generell presisjonsskyting. Selv om den neppe måler seg med en match-grade luftpistol, så er jeg relativt ny innen skytesporten, så er ikke millimetersamlingen jeg øver på nå.
 7. Jeg håper noen har har tips og/eller alternativer på å trene avtrekk uten det faktiske våpenet. Jeg får nemlig ikke tørrtrent med mine egne våpen da jeg mye av tiden oppholder meg i pendlerbolig uten tilgang til våpen. Har selv lurt på om jeg skal kjøpe en luft/softgun-pistol for å trene avtrekk, men noe usikker på om det egentlig gir en god nok effekt. Vil tro noen her har erfaringer med problemstillingen? Mvh Pnor
×
×
 • Create New...