Jump to content

FreeSkier

Members
 • Content Count

  632
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

FreeSkier last won the day on July 28 2019

FreeSkier had the most liked content!

Community Reputation

272 Excellent

About FreeSkier

 • Birthday 09/15/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fant ikke grøvre gjenger enn M18 hos A-tec og Svemko vertfall, så blir kanskje noe custom? Høres mye lettvintere ut med M18😊
 2. Er det noen som har større enn M18x1? Gav "smeden" noen god grunn for hvorfor han absolutt ville gjenge ukurant? Det er jo ikke feil med litt brystning?
 3. Sluttstykke på samme Kimber er 268g. Havner på 1416g med det. Har dessverre ikke veid kassa med .308 pipa på 45cm, men den er lettere. Tror rifla var ca 150g lettere etter pipeskift, så profil på pipa har nok en del si. Hjelper jo også med større hull i den. Da er vi på ca 1260g (kasse, sluttstykke, avtrekk og 45cm fluta .308 pipe) Om mini-kassa med sluttstykke og pipe er 1530g så må da stokken med magasin og avtrekkerbøyle på den stalkeren være 570 gram. Det høres litt vel lett ut🤔 På kimberen min er det totalt nesten 800 gram (bare stokk er 672
 4. Tja, Kimber 84m classic kasse med 42cm original 22-250 pipe veier 1150 gram. (kun pipe, kasse og avtrekk)
 5. .350 Legend klarer muligens kravet også, om vi får nye? 🤔
 6. 2,1 kg med mini action kasse er innafor, og det med magasinløsning. Spennende å se hvor mye vekta øker med SA-kasse!
 7. Joda, det forsåvidt sant.
 8. Det virker som det går fint med hylse og tennhette og. Det er ikke noe "eller" i teksten, som vel tilsier at alle 4 må være satt sammen?
 9. Du har sikkert prøvd å slå hardt i skapet, med gummihammer eller lignende, mens du har belastning på dørhåndtaket? Men dørhåndtaket går kanskje like langt som det skal til vanlig? Eller stopper det før pga. motstand?
 10. Lansering i februar står det👍 https://onenorseman.no/password
 11. Amen! Jeg er veldig (!!) glad jeg ikke handla noe som helst før jeg hadde vært på et kurs og et stevne. Man lærer mye på et stevne selv med ei skamkappa jaktrifle i .308, hjemmelagde "beanbags" av ris og en raklete tofot til 399,-.
 12. Leste feil på sitatet ditt der @Sølvrev. Det var lenger opp det var hevdet at krutt og tennhetter ikke kunne oppbevares sammen. Jeg har ikke hørt om det, eller sett problemet med det. Så derfor jeg spurte..
 13. Jeg tenkte ikke på selve kassa @Tjukkas, tenkte på krutt og tennhetter lagret sammen. Dette ble skrevet over.. Er det denne du referer til Sølvrev? "(3) Avstand mellom container som inneholder sprengstoff og container som inneholder tennmidler skal være minst én meter." Regna med denne sikta til lagring av sprengstoff og fenghetter f.eks. og ikke krutt og tennhetter?
 14. Jeg har krutt og tennhetter i samme låsbare trekasse. Det er altså ikke lov? Og kanskje heller ikke særlig smart? 🤔
 15. Der skrev vi det samme samtidig @msteiro😝
×
×
 • Create New...