Jump to content

FreeSkier

Members
 • Content Count

  401
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

FreeSkier last won the day on July 28 2019

FreeSkier had the most liked content!

Community Reputation

184 Excellent

About FreeSkier

 • Birthday 09/15/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kjør på med kallenavnet "slaktermaska" også, så går de enda mer ned i pris 😉😝
 2. 2012 er mye bedre🤣
 3. Her er svaret fra Innlandet PD etter innsendt søknad. (kom på sms faktisk, det må være et fremskritt!) "Vi har mottatt din våpensøknad. Saksbehandlingstiden er nå ca. 12 uker, men kan dessverre forventes å øke ytterligere."
 4. Står litt her: https://www.planetsubaru.com/subaru-symmetrical-all-wheel-drive.htm Sammenligning med Audi og Subaru på ruller:
 5. All integrert navigasjon er vel stort sett dritt? Fint lite som slår telefon og google maps-navigasjon er min erfaring. Tenk å fått det integrert i bilen👍 Skiboks ser jeg på som et "must" med stasjonsvogn. Men ja, med barnevogn blir det nok trangt. Men til å være stasjonsvogn er det grei plass i subaruen. Man må vel på biler som Mondeo, XC70, Passat, A6 eller Superb for ca samme plass i stasjonsvogn. De fleste dyrere enn Outback. (?)
 6. Kjører selv A4 allroad. Noen jaktbil ift. å ha med seg f.eks. slakt er det ikke akkuratt. Og plassen er ikke voldsom. Mine to Alaskan Malamuter smetter akkuratt inn baki når jeg har skillevegg og grind. Men forholdsvis sporty, om det hjelper. Framkommeligheten er helt topp, med 18 cm klaring og quattro takler den mye. (quattro av typen torsen diff er mye bedre enn 4motion med haldex ift. framkommelighet) Jeg vurderer A6 allroad, men da er jeg redd budsjettet ditt sprekker om du ikke skal ha noe gammalt. Kompis kjøpte akkuratt en Subaru Outback. 21 cm klaring, bra firehjulstrekk, god plass og veldig overkommelige priser. Den var slettes ikke verst å kjøre heller👍
 7. Enig med @jmosbakk! Har selv god erfaring med Norma Golden Target i .308 på rype.
 8. Fransk har jeg ikke hatt, men tyder på noe PRS aktig? Og noen deler som passer både S20 og T3x?
 9. FreeSkier

  308 eld-m

  "GRT" er forresten Gordons Reloading Tool, glemte å skrive det. Minner litt om QuickLoad, men er gratis. Vertfall enda. Er vel fortsatt i "beta-versjon". Man bør vel uansett ikke stole blindt på slike programmer.
 10. FreeSkier

  308 eld-m

  Det kan ikke være så rart, det er laaangt over maks ift. hva GRT sier vertfall. GRT sier maks 44,6 grain med ELD-M i mi rifle. (4144 bar) 48 grain gir, iflg. GRT 5337 bar. (i min rifle)
 11. Jeg har ikke tenkt over om jeg har det @jmosbakk. Har som regel også gjort andre endringer om rifla har vært ute av stokken. Men nå har jeg akkuratt hatt min Kimber 84m ute av stokken for å justere avtrekk. Så jeg skal teste der om det er forandring👍 Den var jeg veldig godt innskutt med før den var ute av stokken. Enig med @spindrift ift. å ha ei rifle som alltid er klar og "på" 👍
 12. Om man bytter stokk mellom 2 rifler, så unngår man vel ikke at man må skyte inn hver gang? Kanskje om man er nøye med momentet?
 13. Magasinet til x-bolt er jo litt spesielt, siden det er "roterende". Virker som det er en skrue på magasinet som kan justeres. https://www.hunttalk.com/threads/browning-x-bolt-rotary-magazine-feed-issues.278861/
 14. FreeSkier

  308 eld-m

  Har lada 168grs Nosler Accubond Longrange med vv N140. COL 71mm, Norma hylser, Federal 210L tennhetter. Fant best presisjon på 42 grain N140. Begynte å få trykktegn på 45 grain, eller litt før. Har nå bytta til N550 for høyere fart. Bruker 48,5 grain. Det er nok ikke langt fra maks i mi rifle.
×
×
 • Create New...