Jump to content

Fisk42

Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Fisk42

  1. Hei Prøver og sette sammen en ny rigg om dagen, har egentlig bestemt meg for og bestille en vortex viper pst gen 2 5-25x50, sliter med og finne picatinny skinne til remington 700 med lang kasse med 20 moa. også trenger jeg tips til ringer. Vekt har ikke noe å bety, rifla skal kun bli brukt på bane. Takk for eventuell hjelp
  2. Da tar jeg meg en tur å blåser igjenom en neve med ammunisjon ved første anledning:) takk for god hjelp:)
  3. Men hvordan er de med trykk? Er det bare blåse igjennom allt som er 12/70 eller må jeg bruke ammo med lavere trykk. Tenker da ikke på stål?
  4. Hmm hørest bra ut men er du sikker på dette med stål hagla er temmelig gammel? Takk for hjelp:)
  5. Hei Kjøpte en Baikal 27e fikk denne veldig billig ser ut til og være i god nok stand ikke rust og lite slark. Men hvilken ammunisjon kan jeg bruke i denne. Regner ikke med jeg kan skyte stål. Ser det står 65mpa på den. Tanken er og bruke den til jakt.
  6. Takk for supre svar har sendt mail til forhandleren og venter på svar! Så får vi se hvordan dette går:)
  7. Er kun rust på låsekassen og bakenden av sluttstykket, ser ingenting på løpet. Virker som ruste bobler opp di samme plassene som sist. Nei skapet står inne i huset romtemperert på fliser med litt gulv varme. Står et par andre rifler og ei hagle i samme skapet og er ingenting på disse.
  8. Ja begge våpnene står i våpenskapet på fliser med litt varme i gulvet. Pleier og gå over begge våpnene med vanlig våpenolje, tetragun eller lignende. Vet att dette selvfølgelig ikke er noe dyr rifle men synns dette virker temmelig rart
  9. Hei Jeg og samboeren min kjøpte hver sin sauer 100 for ca et år siden. Etter noen turer på skytebanen og en kveld i skogen begynte børsa min å ruste. Synnes dette var rart siden jeg går over rifla med olje og pusser etter hver gang den har blitt brukt. kontaktet forhandleren og spurte om dette var reklamasjon. Fikk beskjed at det ikke var det men skulle få en fin pris på blånering viss jeg sendte den inn så det gjorde eg. Nå begynner den igjen blir brun prikkete litt over hele låsekassen. Dette blir 2gang på et år. Samboeren min si er det ingenting å si på. Er dette en reklamasjon? Eller må man reine med litt rust?
  10. Ganske sikker på at det står 6.5x55se på løpet kan sjekke når jeg kommer hjem:)
  11. Skal kjøpe die sett men hvilken av disse er riktige? Ser de er 6.5x55 skan og 6.5x55? http://www.jaktdepotet.no/hjemmelading/ladeutstyr/die-sett-for-rifle/lyman/lyman-deluxe-carbide-3-die-sett Rifla er ei sauer 100?
  12. Takk ser jaktdepoet har det deluxe sette til både 6.5x55 og 308win. Enkelt og greit:)
  13. Hei skal begynne å lade 308win og 6.5x55. mangler kun dier. Har noen noen linker og dele med komplette sett til en grei pris? Tenker seating die, necksizing die og full size elns?
  14. Så nå att Den lå på landro. Men finner fremdeles lite info og omtalelser om den.
  15. Hei ser sauer har lansert ny halvauto hagle. Sauer sl5 men finner ingen butikker som har denne. Regner med den ikke er sluppet ennda? Finner ingen release dates på den. Noen som vet? Og har meninger om dete kan være ei god hagle?
  16. Ja. Kjøpte en versapod med standard adapter til reim feste. Fungerer greit MEN pga. Utførelsen på enden av kolben under løpet, gjør at jeg må skyve tofoten fra magasinet og frem istedenfor fra løpet og mot magasinet. Det gjør at tofoten kommet ganske langt inn på kolben. Men bryr meg lite siden jeg ikke bruker tofoten på jakt uansett kun litt på bane.
  17. Skal brukes på allt fra rådyr til elg. Kjøpte noen lapua mega i 185grains. Men lurer på om disse er enda bedre? Lader ikke selv heelt enda
  18. Hei ser xxl selger billig nosler accubond 180grains. Hvordan er denne kula? https://www.xxl.no/black-hills-ammunition-308-win-nosler-accubond-180-gr/p/1118391_1_style
  19. Hei takk for info fant ikke noe priser på sia hans. Hva koster det sånn ca?
  20. Fisk42

    Sauer 100

    Har ei sauer 100 i 308win selv. Storfornøyd med rifla å er egentlig ikke kresen på ammo. MEN den liker ikke nato ammunisjonen. sender kun av hver 3 eller 4patron. Og dat jeg skulle avlegge obligatoriske skudd så klikka faktisk den ene jaktmatchen. Men det kan ha vært ei dårlig patron.....
  21. Finnes de billig ferdig ammo til 300 winmag?
×
×
  • Create New...