Jump to content

danimv

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Hvor får man tak i deler til en Walther GSP? finner ingen norske sider som har det jeg trenger og de Amerikanske og Tyske sidene sender ikke til Norge. fant en Dansk side men de skulle ha 455 kr i frakt og det synetes jeg er litt dyrt for en skrue og ejector. Noen forslag?
  2. har vert medlem i pistolklubb i 5,5 mnd, men vil ikke ha pistolen som konkurransevåpen. Vil ikke ha et gammel pistol som ikke er brukenes til konkurranser til og ta opp plass til grov eller militærfelt pistoler som kan hevde seg. Derfor vil jeg ha det på affeksjonsverdi, vet at jeg ikke kan bruke det da men det gjør meg ingenting. hvordan skal jeg gå frem med sjølve søknaden? hva skal feks skrives på bruksområde? og skal min farfar fylle ut som selger? kan jeg levere inn alle papira til politiet eller må han levere en del?
  3. Har et dilemma om hvordan man skal fylle ut våpensøknad knyttet til affeksjonsverdi. Skal arve 2 våpen fra min farfar som enda er i live men har ikke lyst til og oppbevare dem lengre. Det ene våpnet er en HV-mauser og det andre er en Walther p 38 pistol begge våpna er registret og lovlige. Har fått tak i våpensøknader men vet ikke helt hvordan jeg skal gå frem nå. Jeg har aldri søkt om våpen før. så spørsmålet er hvordan går jeg fram?
×
×
  • Create New...