Jump to content

Jonnyyyy

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Jonnyyyy's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Poster her istedenfor å lage ny tråd spesifikt for emnet. Ladearmen på min FWB 300s vil ikke tilbake. Har skutt ca 50-60 skudd siden jeg kjøpte den igår, og brått vil ikke ladearmen tilbake. Spente den som vanlig, la en kule i løpet, men fikk bare skyvd sylinderen rundt 5mm før det sa stopp. (Får tatt den frem og tilbake ca 5mm, men den stopper på en måte i et hakk, kjenns det ut som) Har prøvd å lirke så mye som mulig, men ser ikke ut til at jeg får den tilbake. Var visst ikke så stort problem av likevel. Hadde bare lirket og dyttet fremover. Men ikke bakover. Måtte ta i kanskje 5-6 kg bakover før den gikk fremover igjen.
  2. Hmm, får sjekke det ut! Oh, såpass ja. Funker det, så funker det!
  3. Sitering/quoting er fjernet ihht regelverket, som det forventes at brukerne setter seg inn i. Nagant 762 Hehe, da får du ha lykke til med den konkurransen Hva slags kikkert bruker du da? Tenker å sette kikkert på fwb, og bruke diopter på hw'n!
  4. Jotakk! Tviler på at jeg noen gang kommer til å se en sånn deal igjen, så skal sove godt kjenner jeg. Får ikke skutt før imorgen, klør litt vel mye i fingrene her! Hehe, må man så må man! Bruker du diopter på din?
  5. Hehe, føler meg som en firkløver idag! Ekstremt ærlig selger. Han hadde mange bud, flere som bydde over meg. Bl.a en som bydde 1000kr + porto til bergen for fwb. Men solgte til meg da jeg var først. (Samt at jeg bor nærme er nok også en ukalkulert faktor!)
  6. Da får man bare endre til man blir gul og blå da
  7. Endret. Takk for endring, Msteiro! Fikk handlet mitt første luftgevær, muligens pga deg! Ikke nok med det, fikk også handlet mitt andre gevær. Fikk med meg både en FWB 300s OG en Weihrauch HW55 hjem, for 1250,- Legger ved bilder her Noen skrammer er det, men syns de er relativt strøkne!
  8. Hm, skal se litt mer på de og. Alt får bare plasseres i tenkeboksen, mens jeg følger med på finn! Finner jeg en brukt hw95 blir det nok den, om det ikke kommer noen bra deals i mellomtiden. Er ikke spesielt hastverk enda, da det uansett er mørkt når jeg kommer hjem fra jobb. Bare lagde posten litt tidlig, så jeg evt kunne få flere luffer å se etter. Kommer det ingenting før det begynner å lysne tar jeg valget da! Så får jeg nøye meg med en billig sak jeg låner så lenge! Har ca en halvannen time til Lillestrøm, så kan jo dra inn til landrø. Godt forslag! Såpass ja, det har jeg ikke fått med meg enda. Har ikke noe imot litt mekking, men er ikke spesielt glad i å mekke på helt nye ting, så den er ganske lei.
  9. Takk for utfyllende svar! Har og fått med meg de problemene du nevner på hw50s'n, men har ikke blitt helt klok. Noen hyller den 'nye' produksjonslinja mens andre mener den plastbiten var som å bruke et plaster for å dekke et skuddsår omtrent. Dermed ble resultatet at jeg har stått igjen like usikker, da det kan virke som det heller er noen mandagsbørser ute og går, kontra alle børsene. (dog mange positive omtaler på nett kommer ofte fra tenåringer som har skutt børsa i en dag på brusbokser omtrent, så tar det med en klype salt) Hw57'n har jeg gått litt bort ifra igjen, mye pga jeg har lest en del som har fått problemer med ladestykket etc. I tillegg til at den på finn har bra med riper på løpet, mens den reklameres som brand new. Nei takk! Skulle mer enn gjerne hatt hw95/98, men de er desverre for dyre for min del. En ny 50s er å strekke budsjettet mer enn jeg liker, så med mindre jeg finner en brukt til grei pris må jeg ta til takke med noe billigere. Skal gjøre litt research på den du nevner der! Også sett diana få en del skryt, er det noen du ville anbefalt fra den rekka. Ikke noe dyrere enn hw50s, som kan måle seg med alternativene vi har her så langt?
  10. TL;DR: Forslag til noe annet enn HW50s med BSA 3-9x40 essential? Heisann, har den siste tiden fått smaken for luftgevær igjen. Skjøt i et miniatyrskytterlag for en del år siden (8 år kanskje), aldri noe mer konkurransefyllt enn å slå egen pers. Lånte gevær av klubben, og hadde det rimelig gøy. Skjøt hver torsdag i rundt et år tenker jeg. Så, back on topic. Jeg har lyst på et gevær som skal brukes til plinking, morroskyting og litt blink. Alt fra 10 meter, til så langt som luffa klarer å skyte er bruksområdet. (Skal ha kikkert, da jeg alltid har hatt smaken for det. Som sagt, morroskyting!) Har lest meg opp litt, og kommet frem til at feks Weihrauch HW50S med BSA 3-9x40 essential kikkert kunne passet smaken min. Dog jeg helst ikke vil bruke mer enn 3000,- så håper evt på å finne en brukt luffe. (Har mulighet til å skaffe en påstått lite brukt hw57 til 2500, noen grunner til at jeg burde velge en over den andre? Lite sammenligninger på nett såvidt jeg ser, men det lille jeg finner har fått meg litt tvilende på hw57 ) Noen som har forslag til andre luffer/sikter verdt en titt? (Evt selger en hw50s i god stand til en fornuftig pris? ) (Noen andre steder å se etter brukte enn finn.no / blocket.se?)
×
×
  • Create New...