Jump to content

Tomasgab70

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Tomasgab70's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Da har jeg kommet litt lengre i løypa. Var hos woody' of Wembley i dag og fikk kjempe service. Det viser seg følgende. Det er mulig å justere styrken, men det er ikke noe man bør begynne med selv. De kunne gjøre det, men da kreves det våpen lisens her borte. Å ta med seg et luftgevær ut av uk skulle vise seg å være veldig lett. Man må kun undersøke med flyselskapet om at de frakter våpen. De ville sende med en garanti om at all luft var sluppet ut av beholderen slik at det ikke var noe trykk. Jeg skal snakke med norwegian i morgen, men vet at de frakter våpen så det går nok bra. Nå gjenstår spørsmålet bare om jeg vil bli fornøyde med en Bsa med lite futt:-) Kjøpte uansett et hawke 4-16x50 sidewinder til 355 pund. Det var billig:-)
  2. OK:-) problemet er at dette våpenet ikke er å få tak på i Norge. Det er xxl som har agenturet og det er lite sannsynlig at de gjør noe særlig mer med tanke på pcp. Men det er jo absolutt andre bra modeller å få tak i hjemme. Takk for gode råd!
  3. OK. Jeg skal til en butikk i morgen og så poster jeg det jeg finner ut her:-) En mulighet er og selv sende det med DHL og la de ta seg av det. Men da må jeg ut med toll inn i Norge. Det kunne jeg sluppet hvis jeg tar det med selv siden grensen for tollfritt er 6000,- fasit kommer i morgen:-)
  4. Tusen takk for hyggelig svar:-) Jeg skal vel ikke skyte så veldig langt, men opp til 50 meter kanskje. Dette blir jo et våpen jeg skal ha på hytta, og der er jeg ikke alene for å si det slik. Jeg snakket med norsk toll og de mente jeg kunne reise med våpenet hjem. Kun sjekke med flyselskap og frakt. Syntes det hørtes litt for enkelt ut så jeg forhører meg med butikken og evt politiet her borte. Tror også jeg kan få dette tax free. Men litt tilbake til kraft. For export så har de mye kraftigere saker. Tror dere det er mulig å få dette justert opp i Norge ?
  5. Hei. Jeg er i London for øyeblikket og vurderer å ta med meg et BSA R10 MK2 SE derfra. Men jeg har skjønt at i uk er de ikke så kraftige som man kan få tak i Norge (16J) Dette våpenet er det vel xxl som har agenturet og de har ikke hatt særlig hell med sin satsning på pcp, så at de tar inn dette til Norge er nok lite aktuelt. Mitt spørsmål er derfor. Hvor kraftig bør et luftgevær være? Ser at de bruker dette geværet på jakt (ekorn, duer, kaniner) på ganske lang avstand. Er det ikke kraftig nok til blinkskyting i Norge?
×
×
  • Create New...