Jump to content

Finni84

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Finni84's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Det er en z4 2,5-10x56 har en a tec og en hausken lyddemper grs og vanlig stokk samt rifla er jubileums utgave, med utskiftbar stokk. Er dette en god pris?
  2. Har en nabo som selger en sauer 202, 30-06 . Jubileum kalte han modellen. Med utskiftbar pipe. Følger med original kolbe samt grs kolbe. 2 stk lyddempere a-tec og hausken samt stor Swarovski kikkert. 3-12x 50 han skal ha 30 000 for dette. Rifla er så og si ubrukt. Er dette en bra pris?
  3. Ammo. så er kruttet jeg er usikker på om er bra etter å ha ligget litt i vann
  4. Fikk lekkasje i kjelleren og hadde en del kuler som låg nederst i safen som tok inn vann et døgn. Er kulene brukbare enda?
  5. 308 har sikker bakgrunn som Sand/jordhaug.
  6. Bygget skytebane hjemme, men lurte på om dere hadde noen bra ide til bakgrunn for feste av papp blinker?
  7. Takk for svar. Slik jeg forstår er det kun ir delen som ikke er lov? Denne selges jo på norske nettbutikker
  8. Skulle hatt en kikkert som er rimelig og fungerer bra på natt som dag og kom over denne. Noen som har erfaringer fra denne typen kikkert?
  9. var hos politiet i dag. skulle bare sende inn en mail på det slik de har det liggende..men forsto det ikke var noe problem.
  10. naboen er ikke helt god...bor på en bondeplass og gikk over til en annen bonde med hane og ba han drepe den grunnet alt bråket den laget på morgenen....om ikke gjorde han det. Så han er en person som klager på alt. Ikke en person jeg har noe godt å si om
  11. Selvfølgelig er det litt støy når man skyter med hagle, selv om man har lyddemper. Men er jo ikke slik jeg skyter 100 skudd. skyter 5-10 skudd nå og da... Så ser ikke på dette som noe problem. Er jeg på jakt og har et rådyr på jordet, lar jeg ikke være å skyte det pga naboen er redd litt støy
  12. Godt forhold til naboer er jo veldig individuelt. Jeg bor i en liten bygd. Ikke noe tettbygd strøk. Men den ene naboen her klager på absolutt alt man foretar seg,. Så lenge jeg har sikker bakgrunn og grunneiers tillatelse (min grunn) så kan det ikke være noe problem med dette slik jeg ser det. Takk for svar.
  13. Hei, fikk klage fra nabo gård i dag da jeg dreiv å øvelses skjøt bak på jordet mitt. Står selv ikke langt fra stolene og skyter mot blink du ser midt på bildet. God sikt til alle kanter så skal ikke være noen fare ved det. Er det noe som tilsier dette ikke er lov? Takker for svar
×
×
  • Create New...