Jump to content

kjes

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. kjes

  Jakke for rypejakt

  Siden du ikke sier noe om pris så er det jo bare å fortsette med Norrøna. Dovre er vel en jakke laget spesielt for det du ønsker. https://www.norrona.com/nb-NO/produkter/dovre/dovre-dri3-jacket-mw/
 2. Jeg har en Helle Something som jeg har hatt i årevis, den er gammel nok til at jeg ikke lenger husker hvor den kom fra. Den har så klart gått gjennom diverse missbruk gjennom årene, og trenger nå hjelp. Det er antagelig ikke en veldig dyr kniv i utgangspunktet, men det er nå en Helle, og det er uansett bedre å redde de kniver man kan, enn å bare kjøpe nye. Fikse spissen på denne kniven er forbi mine kunnskaper på sliping, så jeg lurer på om det er noen som kjenner til en profesjonell knivsliper i Østfold. Legger ved et bilde av den ødelagte tuppen.
 3. kjes

  Tikkaklubben

  Kunne ikke vært mer enig. Har ganske nylig kjøpt riflepake der selv, pris, fart og service har vært helt fantastisk. Eneste aber er sånn det er i alle våpenbutikker, det tar en evighet å få hjelp. Legger også til at de jobber for å konkurrere med XXL på pris på ammunisjon, så folk i nærheten bør kjøpe der og støtte en liten lokal butikk.
 4. Har en ny T3x med en Schultz & Larsen demper som er M14x1. Når jeg skrur den på løpet så skrur den lett på, men kommer aldri til et fast sluttpunkt. Etter et antall omdreininger som kan stemme med gjengene så fortsetter den bare å vri seg, dog hardere/seigere. Dempere jeg har vært borti før har hatt et veldig merkbart stoppepunkt. Er min nye normal, eller er det noe galt med den?
 5. Uten erfaring så vet jeg at det finnes en del universelle tripod adaptere til kikkert. Med en sånn så kan du bruke alle vanlige tripod, og du er ikke låst til noe merke.
 6. Jo, alt dette blir gått gjennom på hvert jegerkurs. (Så lenge de holder seg til pensum.) Strengt tatt høres det ikke ut som AndresAndorsen har tatt kurset enda.
 7. Alt man trenger ligger her: https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1961 ... KAPITTEL_2
 8. Strelok er ikke gratis på iOS (lenger). 55,- for iStrelok og 129,- for Strelok Pro.
 9. Har hatt to M77 som har falt fra hverandre. Et par så delte sålen seg på midten under, på begge støvler. Alfa sendte meg nye uten kostnad for meg. På det andre paret så løsnet sålen fra skoen i front. Alfa sendte igjen nye til meg, uten kostnad.
×
×
 • Create New...