Jump to content

stokk

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. stokk

  Selge mår

  Hvis jeg søker i FB i nettleseren istedenfor i appen finner jeg en gruppe som heter "fellefangst på mår". Er det den? Rart den ikke kommer opp når jeg søker i appen.
 2. stokk

  Selge mår

  Foxterrier, lenken sender meg til FB men gruopen vises ikke. Får feilmelding.
 3. stokk

  Ingen helsemessige grunner til å spise kjøtt

  Er nok en del mennesker i dag som ikke vet at skinn kommer fra dyr. Er man veganer har man kanskje heller ikke så mye kunnskap om dyr og natur.
 4. stokk

  Ingen helsemessige grunner til å spise kjøtt

  Veganere med respekt for seg selv bruker ikke skinnprodukter eller andre ting som lages av døde dyr. Ulltøy og lignende vet jeg ikke. Sikkert noen som er mot det også.
 5. stokk

  Beholder til Speed dip dye og bensin

  Har fått ut et par aasbø. Må få behandlet belisle fellene snart, men er ikke så praktisk i leilighet i byen. Tror jeg henger ut et par belisle som er ubehandlede. De fanger uansett ingenting i boden. Får dye neste gang jeg er på hytta.
 6. stokk

  Selge mår

  Finnes denne gruppen fortsatt? Klarer ikke å finne den uansett hva jeg søker på.
 7. stokk

  Beholder til Speed dip dye og bensin

  Da er åte og strømper skaffet. Skjønner at det er dumt å dye fellene nå, så det gjør jeg etter sesongen. Er det noe jeg burde gjøre med de nye fellene nå, eller er det bare å sette de rett ut som de er?
 8. stokk

  Beholder til Speed dip dye og bensin

  Kanskje det er enklest å helle tilbake i bensinkanne ja. Er det vanlige damestrømper? Det får man vel billigst på enhver matbutikk? Har sett en del mårspor i terrenget. Har noen plasser jeg vet måren beveger seg. Blir gøy å få ut noen feller og se om jeg klarer å lure noen. Skal prøve å ta ut noen røyskatt også.
 9. Er helt fersk innen fellefangst, og ganske fersk jeger. Har kjøpt inn noen Belisle 120 som skal settes ut ettet nyttår. Har en boks Speed dip dye jeg skal behandle fellene med etterhvert. Tenkte at jeg skulle blande dye og bensin i en beholder med lokk som kan brukes flere ganger. Da trenger jeg en bøtte med tett lokk som tåler bensin over tid. Et tomt malingspann av metall burde vel tåle det? Er det noen som vet om andre beholdere som er egnet? Bonusspørsmål: Hva bruker dere som strømper til honning. Renner vel lett ut av strømpa om det blir varmegrader? Er tamponger bedre til å holde på honningen?
 10. stokk

  svensk eller norsk antenne på jakt i Sverige

  Jo, men poenget var å spare de kronene hvis det ikke var nødvendig med svensk antenne. Har nok ting og tang jeg egentlig ikke trenger.
 11. stokk

  svensk eller norsk antenne på jakt i Sverige

  Får prøve å finne datablad til antennene. Har prøvd å google problemstillingen uten å finne noe som helst, lite å finne på svenske forum også. Virker som det er en god del nordmen som jakter i sverige, så burde være erfaringer å oppdrive.
 12. Skal jakte i Sverige og har en Icom. Har standard norsk antenne og skogsantenne fra proequip. I følge bruksanvisningen må jeg bruke svensk antenne med de svenske kanalene, ellers kan radioen ta skade av det. Høres litt voldsomt ut. Stemmer dette? Er det noen grunn til å kjøpe en svensk antenne i tillegg?
 13. stokk

  Sauer 100

  Du trenger ikke å demontere noen ting. Du stikker bare en tynn umrako, eller lignende, inn under bolten og du kan da trekke bolten rett ut. Står beskrevet i manualen som følger rifla.
 14. stokk

  Behandlingstid på våpensøknad

  5 uker, pluss påska da.
×