Jump to content

stokk

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kommer an på rifla. Min Sauer 100 kan avsikre seg selv når den er i sekken, så jeg har ALDRI ladd rifle i sekken. Rifle er derfor halvladd.
 2. Hvis jeg søker i FB i nettleseren istedenfor i appen finner jeg en gruppe som heter "fellefangst på mår". Er det den? Rart den ikke kommer opp når jeg søker i appen.
 3. Foxterrier, lenken sender meg til FB men gruopen vises ikke. Får feilmelding.
 4. Har fått ut et par aasbø. Må få behandlet belisle fellene snart, men er ikke så praktisk i leilighet i byen. Tror jeg henger ut et par belisle som er ubehandlede. De fanger uansett ingenting i boden. Får dye neste gang jeg er på hytta.
 5. Finnes denne gruppen fortsatt? Klarer ikke å finne den uansett hva jeg søker på.
 6. Da er åte og strømper skaffet. Skjønner at det er dumt å dye fellene nå, så det gjør jeg etter sesongen. Er det noe jeg burde gjøre med de nye fellene nå, eller er det bare å sette de rett ut som de er?
 7. Kanskje det er enklest å helle tilbake i bensinkanne ja. Er det vanlige damestrømper? Det får man vel billigst på enhver matbutikk? Har sett en del mårspor i terrenget. Har noen plasser jeg vet måren beveger seg. Blir gøy å få ut noen feller og se om jeg klarer å lure noen. Skal prøve å ta ut noen røyskatt også.
 8. Er helt fersk innen fellefangst, og ganske fersk jeger. Har kjøpt inn noen Belisle 120 som skal settes ut ettet nyttår. Har en boks Speed dip dye jeg skal behandle fellene med etterhvert. Tenkte at jeg skulle blande dye og bensin i en beholder med lokk som kan brukes flere ganger. Da trenger jeg en bøtte med tett lokk som tåler bensin over tid. Et tomt malingspann av metall burde vel tåle det? Er det noen som vet om andre beholdere som er egnet? Bonusspørsmål: Hva bruker dere som strømper til honning. Renner vel lett ut av strømpa om det blir varmegrader? Er tamponger bedre til å holde på honningen?
 9. Jo, men poenget var å spare de kronene hvis det ikke var nødvendig med svensk antenne. Har nok ting og tang jeg egentlig ikke trenger.
 10. Får prøve å finne datablad til antennene. Har prøvd å google problemstillingen uten å finne noe som helst, lite å finne på svenske forum også. Virker som det er en god del nordmen som jakter i sverige, så burde være erfaringer å oppdrive.
 11. Skal jakte i Sverige og har en Icom. Har standard norsk antenne og skogsantenne fra proequip. I følge bruksanvisningen må jeg bruke svensk antenne med de svenske kanalene, ellers kan radioen ta skade av det. Høres litt voldsomt ut. Stemmer dette? Er det noen grunn til å kjøpe en svensk antenne i tillegg?
 12. stokk

  Sauer 100

  Du trenger ikke å demontere noen ting. Du stikker bare en tynn umrako, eller lignende, inn under bolten og du kan da trekke bolten rett ut. Står beskrevet i manualen som følger rifla.
×
×
 • Create New...