Jump to content

Reinlykke

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fikk samme kortet i Snøhetta Vest. Bruker å stå noe rundt det i kontrakten. Men jeg tolka det likt med deg ifjor på samme kortet, så i praksis vil det vel si 1 fri simle/1,5 årig bukk/kalv + 1 kalv til. Her ser du utdrag fra en tabell jeg fikk tilsendt i fjor.
 2. Wheaterby Vanguard S2 Back Country nedsatt fra 12990,- til 4999,- Bør være mye børse for penga det.
 3. Kom opp i ca 26 kg, med alt jeg trengte for 7 dager i fjellet.
 4. Når jeg slo på work hours fra 00:00 til 23:59 fungerte alt, takk for tipset @knutivars 😊
 5. Da skal jeg teste det med work hours. Hadde samme greia som deg ang de usikre appene mot google kontoen 👍 Takk for tips
 6. Låner denne tråden litt. Har et Scoutguard SG880MK-14mHD. Jeg har et Telia kontaktkortabbonement og har satt opp kameraet, men får det ikke til å sende av seg selv. Hvis jeg sender #t# så får jeg mms på telefonen, og sender jeg #t#e# så får jeg e-post med et bilde. Men alle de bildene som blir tatt automatisk blir ikke sendt. Noen som skjønner noe av det? [BMCFileMark] Model=SG880MK-14MHD [Via WAP Settings] URL=http://mm/ APN=mms IP=212.169.66.4 Port=8080 Account= Password= [Via Internet Settings] GPRSAPN=telia GPRSAccount= GPRSPassword= SendEmailServer=smtp.gmail.com SendEmailPort=465 SendEmailAddr=viltkameratmkojs@gmail.com SendEmailPassword=Anarcy99 SMTP SSL=1 [Receive number and receive email] AdministratorNum=004790594239 PhoneNum2= PhoneNum3= PhoneNum4= ReceiveEmail1=viltkameratmkojs@gmail.com ReceiveEmail2= ReceiveEmail3= ReceiveEmail4= [Camera Setting] Language=0 Photo Size=2 Photo Burst=1 Camera Mode=0 PIR Interval=13 Time Lapse=0 PIR Trigger=1 SMS Control=1 Video Size=0 Video Length=5 Work Hour=0 Work Hour StartH=0 Work Hour StartM=0 Work Hour StopH=0 Work Hour StopM=0 Clock Year=2018 Clock Month=6 Clock Day=25 Clock Hour=15 Clock Minute=23 Clock Second=21 Send To=2 Send Mode=2 Max Number=30 DR Time H=0 DR Time M=0 Camera Position=1
 7. Ja på inngangshullet i skinnet var det bare et lite hull. Måtte kikke litt for å finne det. Jeg var tilbake på plassen jeg skjøt. Fant sporet der jeg gikk ned på kne og husker hvor dyret sto og jeg tror ikke jeg har truffet kvist. Fant ikke noe som skulle tilsi det. Etter det har jeg fått mer troa på feil med kulene. Har satt de i «karantene» og vil prøveskyte mot noe dødt ila vinteren bare for egen nysgjerrighet om jeg får til. Skjer det samme skal jeg sende de inn til Norma og høre. Har kjøpt meg en pakke Nosler Trophy grade Accubond 165gr. Presisjon er svært god ihvertfall så får vi se hvordan de fungerer.
 8. Da er nok kanskje forklaringa at jeg har vært borti en kvist. Heldigvis gikk kalven rett ned og det værste var en ihjælslått bog og side. Får lære og være mer obs på dette neste gang. skulle det være et knoktreff eller en feil på kula så er det ikke så mye jeg kan gjøre med det forutenom å treffe litt bedre neste gang.
 9. Det er en mulighet da det var et gammelt hogstfelt, med noe 1,5-2,5m høy vegetasjon, men jeg beveget meg fra en posisjon hvor jeg mente det var for tett til å skyte til en plass der jeg følte jeg hadde klar bane. Men såklart kan jeg ha oversett noe.
 10. Hei. Jeg har skutt mitt første storvilt på søndag. En hjortekalv på ca 28 kg slaktevekt. Den ble skutt på ca 50m hold litt skrått forfra. Skuddet gikk inn i bogen og burde ikke vært i kontakt med vomma ifht vinke. Det ble enorme kjøttødeleggelser på ved kuleinngangen. Hele bogen var bare grøt og etter å lest litt om Oryx (brukte 180 gr, i 308) er visst dette ikke helt uvanlig og greit nok. Men så kommer spørsmålet mitt. Kula gikk ikke engang inn til vitale organer?? Inngangshullet så helt normalt ut, men det ser ut som den har «eksplodert» rett på innsiden Hva kan ha skjedd? Uansett om kula gikk i bein er ikke beina på en hjortekalv så kraftige at kula skulle stoppa og blitt totalt ødelagt. Vi lette etter kula men fant den aldri. Det så ut som beinsplinter hadde punktert lungene og vomma på kalven. Den gikk 3 meter og datt rett på ryggen og var død 20-30 sekunder etter jeg kom bort. Vi måtte skjære bort hele sia på kalven som følge av at alt var blodslått.
 11. Reinlykke

  Tikkaklubben

  Vinterens investeringer har resultert i en Tikka T3 med 48cm løp og KKC stokk, Zeiss V6 2,5-15x56 og Sonic 45 lyddemper ☺️ Veldig happy med rifla så langt og klar for reinsjakt til høsten ?
 12. Hiver meg på her, er jo mange baner. Men er det noen baner som har skiver på 200 og 300 meter?
 13. På min Zeiss Conquest DL 3-12x50 står det "made in Germany" på. Mener at HD5 kikkertene er "Design and assemblied in Germany"
×
×
 • Create New...