Jump to content

rmm

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. For meg så er det mer hagle med mulighet for rifleskudd. Jakter med rifle nå, men det er ofte for trangt og tett til å skyte. Derfor ser jeg på kombi. Avtrekk og presisjon er selvfølgelig et must. Jeg kan ikke ha et våpen jeg ikke stoler på. Jeg kommer ikke til å ha på kikkert, muligens åpne sikter, men mest sannsynlig rødpunkt. Er ikke interessert i å betale så mye i denne omgang. Når større bolig er kjøpt blir jeg å spare til en drillig. Da kan jeg legge mer i, men frem til da vil jeg bare ha en arbeidshest som er presis og til å stole på.
 2. OK, du har hatt en Stock 3 som ikke funka som den skulle. Jeg har en Stock 3 som fungerer feilfritt. Hva sier dette oss egentlig? At halvparten av alle Stock 3 virker bra og den andre halvparten er så full av feil at det ikke kan fikses enkelt? Tror ikke vi skal trekke noen voldsomme statistiske sannheter ut fra de to enkelttilfellene du og jeg representerer. Han skal da få velge som han vil. Men når det er sagt så ser jeg ikke poenget med å velge Stock 3, når Shadow er bedre ut av esken (du kan mene hva du vil om det, men her har jeg kjent på en god del av begge og Samtlige shadow har lettere og smooth avtrekk. Eneste jeg synes Stock 3 har bedre er selvfølgelig siktene. Samtlige som har kjøpt Stock 3 i pistolklubben har solgt sine av forskjellige grunner, Cz shadow gutta holder på sine. Så er ikke helt uten statistisk grunnlag. Jeg vet det er mange Stock 3 som går godt uten feil, men det må være lov å viderebringe reelle erfaringer når de ikke går godt også Etter å ha tafset litt på "alt" endte jeg selv opp med P226 LDC
 3. Ikke kjøp Stock 3. Det gjorde jeg og måtte til slutt heve kjøpet. Da ville jeg mye heller ha godt for Cz Shadow, som har bedre avtrekk rett ut av boksen og er enklere og tune fordi delene er mer tilgjengelig. Billigere er den også. Jeg kjøpte akkurat en Sig Sauer P226 LDC og er knall fornøyd med det. (Valget sto mellom den og Shadow)
 4. Den kastet ikke ut tomhylsene. Våpenet var nytt så ble levert inn til leverandør. De bytta ejektor og sendte tilbake uten og teste våpenet skikkelig. Dette skjedde flere ganger og da gadd jeg ikke mer. Vanskelig og si akkurat hva som var galt. Kan ha vært rekylfjæra eller utstøterpinnen, men det burde de i så fall ha funnet ut av. Men nå er det Sig som gjelder og det er jeg glad for. E2 grepet passer meg perfekt og singel action avtrekket er mye bedre en på Tangfolioen. Dobbel action er hardt, men er merkbart bedre allerede etter par hundre skudd.
 5. Ser innlegget er 2-3 år gammelt, hvor fornøyd er du med kombien i dag?
 6. Jeg mener 3,3 kg er helt innafor. De fleste veier jo 3,3 eller 3,4 uten optikk. Finn 612 har enkel avtrekker ikke sant?
 7. Jeg hadde en Tangfo stock 3, etter flere returer hevet jeg kjøpet... Nå kjøpte jeg p226 ldc. Har ikke fått skutt så mye med den enda, men er venlig fornøyd så langt!
 8. Jeg skal sjekke ut mer på Baikal og tafse i butikk hvis det lar seg gjøre. Noen som har erfaring med Silma som xxl fører? Fant en gammel tråd på den, men ikke så mye info der. Mener Silma er produsert av en av de Italienske merkene?
 9. Gode innspill jeg takker for her. Fair ser ut til å ha mange av kriteriene på plass. Baikal har blitt nevt av flere og er også noe jeg er nyskjerrig på selv. Jeg bryr meg ikke om utseende. Absolutt viktigste er at jeg kan stole på at våpenet fungerer og leverer på jakt. Fattern har en Baikal hagle som er grov og fæl i mekanismen, men fungerer. Er kombien det samme? Hva er negativt med Baikal? Jeg ser at både frittliggende og lodda løp har hver sine ulemper/fordeler så er ikke så nøye for meg.
 10. Sabatti har både fast og frittliggende løp Sjult frittliggende eller hva de kaller det.
 11. Da er det 2 for og 1 imot Sabatti så langt. Det ser ut til at det er Sabatti Forest (3,3 kg) som butikkene har inne. I tillegg er det Finn 612 da. Har åpen søknad og da vil våpenkontoret helst at det handles hos autorisert forhandler.
 12. Hei Jeg skal kjøpe en kombi ila 2017 og trenger tips på merke/modell. Har en ferdig søknad på 12/6,5.55 (Jada, har allerede snakket med etaten om å bytte til 7x57R. ) Våpenet skal brukes til rådyrjakt med hund. Jeg ønsker: - Lav/grei vekt - 2 avtrekkere, med hagle på fremste. - Blir nok å montere en aimpoint el. refleks sight. så enkel montasje er pluss. - Bruksvåpen - Pris helst under 15000,- - Veldig gjerne med ejector Håper på gode forslag til våpen fra dem som har egenerfaring med gitte våpen! (Kaliberdiskusjon er ikke veldig interessant for meg.)
×
×
 • Create New...