Jump to content

Danhe89

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Danhe89's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Har ei som er lik. Den står det av marocchini på
  2. Ja den var meget lik ja Feg aldri hørt noe om noen gang.
  3. Han skriver att det er bock til meg, men er ikke det bare svensk for kombi?
  4. Det jeg også mistenke. Så er vell mye glede av en slik for en billig penge
  5. Hei. Fått tilbud om en kombi, men selger er litt grønn. Er det selv å, men noen som vet merke og model på denna her? Takk for hjelp Er en 12/70. 7×57 cal
  6. Hei. Skal kanskje ta over ei Breton tispe på 16 måneder. Hu er vistnok litt kjapp i stand å skremmer opp fugl for tidlig, men dem har trent med fugl i bur med stort hell. Veldig mye jakt lyst hos henne. Min bekymring Generelt er å ta over/kjøpe en hund som har vokst opp hos noen andre. Grunnen til att dem skal kvitte seg med a er att d er for mye hund hos forje eier. (2 jakt labradorer og 2 dax) går vist ikke over ens med daxen. Er det noe for og imot å ta over en hund som har kommet over valpestadiet?
  7. Hei. Hvor får man kjøpt feller som conibear utenom nettbutikk? Eller må det kjøpes på nett.
  8. Hei. Mulighet for å teste disse? Kjøpte 12/67.5. Papp hylse og fiber forladning i nr 5. Fikk meget gode skuddbilder med dem. Står ELEY på messingen. Kjøpt på interjakt bjørkelangen.
  9. Takk for svar. Fikk endelig testet og gikk meget bra. Å presisjonen var overaskene bra både på 30meter og testet ett skudd på ca 50 meter pluss å traff der jeg ville å.
  10. Hei. Søkt litt rundt. Å kommet frem til litt forskjellige svar angående brenneke slugs og trangborring. Noen sier dem skyter igjennom med full choke og andre ikke. Noen sier klarer du å dytte den igjennom uten å brukte makt går det bra. Skal sies att skal jeg få Brenneke kula igjennom løpet må det fart og makt til. Den sklir med litt kraft ned til di siste cm, men da er det full stopp. Får den ikke igjennom med pussestang iallefall. Trygt og brenne av en rottweil brenneki??
  11. Hei. Ser etter noe mere hendig til å beskytte hørselen med når en går med hagla. Har prøvd Surefire Ep7, men demper for mye til å få med seg alt rundt seg . Så lurte på om noen hadde erfaring med disse??
  12. Danhe89

    gyttorps røda

    Stusset over akkurat det selv. Kjøpte 12/65 å dem var lengre enn noen gamle nittedals papp i 12/70 jeg hadde.
  13. Mine erfaringer er variabelt. Fmj bt 145 G. Går ok. Gr sp 180 G går helt sjøvilt i min browning a- bolt 308.
  14. Da ble jeg Browning eier også:) A-bolt III i 308w som førstegangs rifle.
  15. Danhe89

    Sauer-hagler

    Har akkurat overtatt ei som er helt lik som jeg har overtatt fra min far! Gøy å se litt info om. Men spørmål om trangborring som jeg har lurt litt på. Munningen på løpene mine er 17.4 mm og 17 mm. trangt, men burde man være litt forsiktig med hva man putter i for bly hagel i dem?
×
×
  • Create New...