Jump to content

Raabjoern

Members
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Raabjoern

 • Birthday 09/23/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som har ladd 180 grn Interbond med N-160 i 3006? Jeg har ikke noen data på det, men har ladd accubond sin 180 grn (ideel i mitt våpen 56 grn), 180 grn oryx (ideel i mitt våpen 56,5 grn) og SSH 180 grn (57 grn). Regner med de er såpass like at jeg kan bruke samme ladninga?
 2. Med tanke på villsvin er det dårlig i Polen for tiden. Selv på de gode områdene halveres paraden. Det er derimot bra med hjortevilt, men da er ikke drivjakt den beste formen. Man har strenge regler for skudd mot hjortevilt i små drev på driv jakt i Polen. Man bør nok se på andre land om man skal jakte villsvin på drivjakt. Jeg har turer til Tyrkia som har bra med villsvin og fine trofeer der iblant. Leverer også disse turene til priser som kan sammenlignes med Polen.
 3. Hvis noen er interessert i en tur på drivjakt i Tyrkia, så samler jeg en norsk gruppe seriøse jegere nå. Ta kontakt hvis interesse. Tiden er 24/1 - 29/1. 3 dager drivjakt og stedet er fjellene i området Antalya.
 4. Drivjeger1, hvor var du? Var det en av de jaktene som de estimerte at 90 vilt på 3 dager var vanlig?
 5. Skal med Safarimax til polen i mnd skifte nov des. Har trua på den👍👍
 6. Har lagt merke til et selskap som kaller seg Cervus jaktreiser. Er det noen her inne som har erfaring med dette selskapet pluss eller minus? Finner så lite info om det.
 7. Jeg ladet 3 stk 180 oryx med 57 grn. N160 og kronografen viste hastighet over fabrikk ammunisjon, så jeg gikk tilbake til 56 grn.
 8. Jeg har brukt en ladning i 3006 med 56 grn N-160 og 180 grn oryx. Ladning ligger ca 15 m/som under fabrikk oryx. Men har lagt merke til at den sorter halsen på hylsen. Kan dette komme av for slapp ladning? Burde jeg gå opp til 57 grn? Uten at jeg har sett trykktegn på 56 grn er det trygt å lade seg til hastighet som fabrikk ammunisjon?
 9. Ja jeg må dele mine erfaringer om dette når jeg kommer hjem. Nytt land kan hukes av på lista👍
 10. Jeg har kjøpt en tur på jakt Drivjakt på villsvin Jaktbyrået er profesjonelt og organisert eller så hadde jeg ALDRI SATT MINE BEIN I TYRKIA MED VÅPEN Har fått svar av dem nå at de tar seg av våpen rutinene for meg. Takk for svar
 11. Hei Jeg avgjorde at lover og regler var et passende kapitel for denne. Korriger meg hvis det var feil. Er det noen som kan svare på hva som må til for å ta med våpen inn til Tyrkia? Jeg har bare vanlig Europeisk våpenpass.
 12. Får du driv jakt i Ungarn til mellom 1400 til 1800 euro på 3 dager med fri avskytning på gris har du virkelig gjort et kupp. Den hadde jeg reist på. Selvfølgelig hvis området var godt.
 13. Jeg kan jo legge til et godt rykte for et selskap jeg selv har reist med. Sånn til info for dere andre. Reiste på drivjakt i Poznan med Enjoyhunting i fjor. Det var veldig bra. Enjoyhunting kan anbefales 👍 Var de jeg egentlig skulle reist med nå i januar men turen ble avlyst pga usikkerhet rundt veterinær myndighetene og svinepest.
×
×
 • Create New...