Jump to content

JonOla89

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JonOla89's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. aldri hatt problemer med mitt magasin... uansett vær og temp.
  2. Heisann godtfolk! Etter å ha søkt litt fram og tilbake finner jeg ikke noen tråd med tilfredstillende svar på det jeg lurer på, derfor lager jeg en ny! Jeg er på jakt etter 'jaktklær', da kanskje henholdsvis bukse, til bruk i litt varmt vær. både revejaktstart 15.juli og bukkejakta kan risikere å bli en varm affære. Hva er det folk bruker og er fornøyd med?
  3. har brukt min sauer 100 i 308 både på bane og på jakt. jeg er veldig fornøyd! sto mellom tikka t3x, browning x-bolt og denne når jeg skulle handle, og etter å ha klådd litt på alle sammen kjøpte jeg sauern.. angrer ikke et sekund.
  4. du må bare ta deg en tur rundt til bønder i nærområdet og spørre. Verste svaret du får er nei. Fint om du legger en liten plan på hvordan du vil jakte, så hvis du får spørsmålet om det kan du komme med et bra svar, virker fort litt mer seriøst da. Hvis du vil jakte litt før all jakt er over for denne sesongen vil jeg tipse om åtejakt eller lokkejakt på rev!
  5. meld gjerne ifra om du finner en fin leverandør på litt lave sko til turbruk. fjell/jaktstøvler og for den saks skyld, utvalget er meeget begrenset i store størrelser er min erfaring. har selv str.50 og det er litt utfordringer i hverdagen knyttet til skokjøp. Joggesko og pensko går stort sett greit, men det meste annet er et plunder..
  6. JonOla89

    Sauer Hexalock

    Er det noen som har erfaring med sauer sin egen montasje, Hexalock? og om denne fungerer bra med tanke på å bytte mellom 2 kikkerter på samme børse, og kikkerter på flere børser? syns denne montasjen ser veldig bra ut! ikke er det en ufin pris heller.. anbefalinger om andre hurtigmontasjer er ikke nødvendig. Jeg ikke er spesielt imponert over Leupold QR og syns EAW svingmontasjer er ufint dyrt.
  7. Nei børsa mi har jeg hatt lenge, klassisk skapstøver, men nå har jeg tatt den frem for å se om det er noe bruksområder til den. Bare prøve få presisjon i den først.
  8. nei, jeg er litt i tvil om jeg faktisk skal sette demper på den, men om fristelsen skulle bli for stor er det greit om noen har noe tips til hva som funker. Det er jo ikke hverdagsmat det våpenet, har inntrykk av at det er flere Ruger no.1 på markedet.
  9. Heisann! Har en Ruger no.3 i .22 hornet jeg vurderer å få montert demper på, noen som har en god demper å anbefale til dette kaliberet? Mvh Jon Ola
  10. hvis kappingen er utført av en børsemaker vil det vel være på kanten å kalle det 'hjemmekapping' spør du meg. Har selv 308 med 47cm pipe og demper, syns det er en fin og snerten børse, anbefales! om du er litt påpasselig med vedlikehold trenger du ikke være redd for at gjenger blir ødelagt osv.. selv tar jeg av demperen etter hver skyting og pusser og smører. Har på litt kobberfett på gjengene så er det aldri noe bekymring.
  11. Tidligere i høst sto jeg ovenfor samme valg, og jeg kjøpte Sauer 100. Fikla mye på begge to, og kvalitetsfølelsen var bedre i Sauer'n, bedre å holde i for min del også. Virket til å være gjennomgående en bedre konstruksjon, mer solid. Etter å ha vært med meg på banen flere ganger og mange jaktturer, angrer jeg ikke på kjøpet. Anbefaler Sauer 100 på det sterkeste, mye rifle for penga! Presisjonsmessig er den Sauer-navnet verdig også, går meget godt. Jeg var fast bestemt på at jeg ikke skulle ha trestokk, og syntstokken på Sauern er mener jeg er bedre enn Tikka sin, ser og høres bedre ut. I og med at Sauer 100 er såpass nytt på markedet er det begrensa med duppeditter til børsa, men jeg kjøpte ikke børsa for å bytte alt utenom serienummeret, så for min var ikke duppedingstilgangen så viktig. Det blir som med alt annet som er helt nytt, det tar litt tid før ettermarkedsdelene kommer.
  12. JonOla89

    Sauer 100 xt

    Hei! jeg har prøvd litt forskjellig i min Sauer 100 i samme kaliber, dog ikke partizan, og det meste går godt. Lapua lock base og hornady fmj er vel det som har gått best foreløpig, men Norma Jaktmatch er tett oppunder. Har ikke målt med skyvelær men ikke mye større enn en lapp skal til for å lappe ei skive med 3 skudd i på 100m.. jevnt over gode samlinger, stort sett skytteren som må ta på seg skylda for eventuelle spredninger, skal tross alt ikke mye til. Presisjon i våpnet er meget god.
×
×
  • Create New...