Jump to content

SNN

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

SNN's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei, Er det noen som vet hvordan justering av samskyting mellom løpene utføres? På bildet ser man tydelig at hagle løpet er veldig langt til høyre i forhold til rødpunktet, men som det er på bildet er rifle løpet innskutt på 60m. Når jeg skyter på 25m med hagel er litt mer enn 3/4 av haglene på høyre side av siktepunktet.
  2. Retur et ikke ett alternativ, men fikk 1000kr i avslag. Jeg har nå testet rifleløpet på bane, ingen hylser kilte seg og bra samling:) Har bestilt ny kammerbørste, (da den forrige ble oppbrukt ) så jeg satser på at de siste rustflekkene gir seg etter en runde med den og omega 636.
  3. Noen som vet om dette lar seg gjøre på 6,5x55? Men hvis det er trygt å skyte med og hvis det ikke har noen annen betydning enn at hylsa kan kile seg fast så tviler jeg på at jeg blir å gjøre noe med det.
  4. Hei. Jeg har akkurat kjøpt en brukt baikal kombi som viste seg å ha rust i kammeret på rifleløpet. Har forsøkt å pusse med kammerbørste men greier ikke få alt bort. Noen som har noen gode tips? Der jeg har fått bort rusten i kammeret er det små groper/pittings, har det noen praktisk betydning?
  5. Nå har dyret hengt til modning ilag med ett kje som ble skutt samme dagen som dette ble funnet. Det ble en del mørkere i kjøttet enn kjeet, det ble ikke hinne på det og det luktet litt surt så dette blir revemat.
  6. Dyret hadde blødd ut og vommen var ikke oppblåst, men ender vell opp som reveåte uansett.
  7. Hei! Var ute på rådyrjakt i lag med en kammerat i dag og vi kom over ett dødt rådyr som var skutt i halsen. Det var ikke vi som hadde skutt så vi tok kontakt med grunneier. Det var ingen som hadde meldt fra til grunneier eller hatt ettersøk i området. Da grunneier vommet ut dyret var det enda litt temperatur innvendig så han mente det måtta ha blitt skutt dagen før. Vi fikk tilbud om å beholde dyret og takket ja, så det ble flådd og hengt. Hvor lenge mener dere ett dyr kan ligge før utvomming? Temperaturen ute var fra +4 til +8 grader.
×
×
  • Create New...