Jump to content

Parisva

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Parisva's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Collaborator
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

5

Reputation

  1. Nei, som sagt kun støv/fragment i løp
  2. Det er jeg usikker på, men var støv/fragmenter i løpet. Blåste gjennom det og det forsvant.
  3. Ja det er sant, men sjekket selvfølgelig pipa første gangen den patronen «klikket». Ingen ting der da. Dette kom nok ikke godt nok frem i teksten. Det var skuddet etterpå som kilte seg.
  4. Ja tenkte det samme som du. Har ikke ladet disse selv, og fikk opplyst at det var laupa scenar( pakken så uåpnet ut).
  5. Hei, var ute for noe rart her om dagen når jeg skulle kose meg med litt skyting en ettermiddag. Kjøpte en Sauer 200str brukt for noe tid tilbake, og her fulgte det med ei ekstra pipe. Tenkte jeg skulle teste denne pipa, så tok og monterte den her om dagen. Dro deretter ut og skulle skyte. Første 4-5 skudd gikk fint av gårde, deretter var det et skudd som ikke gikk av (trodde jeg), tok lade grep for å fiske ut hylsa, men her var det ikke noe prosjektil jaja tenkte jeg, og ladet inn en ny patron og skulle skyte videre. På neste avtrekk var det en merkelig rekylopplevelse i rifla, og jeg stusset veldig på dette. Men tok et nytt ladegrep, og nå vil ikke patronen frem i kammeret. Dro ut sluddstykke og kika inni rifla, og ja,,, der står prosjektilet. Ammunisjon som ble brukt denne gangen fulgte med rifla ved kjøp, det skulle være laupa scenar, men så at på enkelte patroner stod det norma på i bunnen av hylse Noen som har noe formening om hva som har skjedd her?
  6. Ja,… Når det dukker opp slike på Finn så er det jo ikke noe som helst slags fornuft i å fantasere om lija løp på CZ’n….
  7. Hei, Styggen på ryggen er fryktelig aktiv for tiden, og hvisker meg i øret at jeg MÅ ha en rifle i 300wm. (Ja, jeg må faktisk ha det…) Dette har nå gått så langt at jeg vurderer å bare gi etter å handle meg ei ny rifle. MEN, så får jeg noen (idiotiske?) innfall fra tid til annen, hva med å bygge om en rifle som en allerede har stående?! Hvorfor ikke bare montere for eksempel et lija løp på en låsekasse jeg allerede har stående i skapet ? Her trenger jeg litt innputt ifra dere på hva jeg skal gjør…. kjøpe en «skikkelig»? rifle i 300wm…, eller få bygge om eksisterende rifle(r)? Jeg har en gammel CZ 550 i 308win, er det mulig å bygge om denne til 300win mag? Har også en gammel HV Mauser M98 i 308win med ombygd hevearm, er dette noe å satse på?
  8. Se der ja. Men kun 30mm, jeg må ha 34
  9. Skjønner,, er lite gira på å begynne å file svalehalesporet på saueren Ser SPUHR har/hadde en montasje som passet Sauer 200 en gang. Noen som har noe erfaring med disse? Er de å få kjøpt enda eventuelt?
  10. Tenkte det samme, men når jeg skulle dra den av igjen etter at den skilte seg halvveis inn i sporet så måtte jeg bruke mye krefter for å få den av igjen. Måtte sette skinna på kjøkkenbenken og legge hele vekta mi på låsekassa for å løsne den, og jeg er ikke akkurat lett Kan vell risikere å ødelegge noe når en må begynne å slå å hamre for å få dette på plass?
  11. Har kjøpt en picatinny skinne i fra våpensmia som jeg tenkte å montere på en sauer 200str låsekasse. Men sliter med å få denne inn i sporet oppå låsekassa. Den kommer etter mye lirking og krefter ca. halvveis inn på sporet, men der stopper den opp og sitter bom fast. Er dette en feilkonstruksjon på skinna? Skal vell ikke være så tungt å få denne på plass vell?
  12. Parisva

    Tofot feste

    Takk for kjapt svar
  13. Parisva

    Tofot feste

    Hei, har en Macmillan stokk med et adapter til tofot på. Men er usikker på hvilken tofot som passer dette, noen som vet?
  14. Du får taki, men det heter ikke Docter lenger, men Noblex
×
×
  • Create New...