Jump to content

andy2000531

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About andy2000531

 • Birthday 01/03/1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, tenk vis PST står på døra etter tips fra posten 😁 Kom på 202 dollar(stokk+frakt i usa)+80 dollar (frakt til norge). Så det havnet på 2300 kroner ca. Skal prøve den til lørdag, men etter å ha prøvd å legge an og justere litt så føles den veldig stabil og ålreit ut.
 2. Bestilte fra Boyds, via bekjent i statene. Syntes stokken veier litt mye, også er den litt mye plastikk. Skjefte foran kunne godt vært trukket med gummi. Syntes også finishen var litt grov. Passformen var det ingenting og si på, monteringen tok ca. 3 minutter. Alt i alt er jeg fornøyd, man skal lete lenge for å finne en så bra stokk ifht. prisen
 3. Da er boyds AT-ONE på vei i posten, ankommer imorgen. Må se om jeg rekker å montere stokken, da jeg har endel annet å gjøre imorgen, men jeg legger ut bilde så fort den er montert. Håper bare den passer, da den er til Tikka M695 og jeg har en M690.
 4. 3 for 2 på all ammunisjon på xxl på nordbysenteret for dem som bor i nærheten av grensa
 5. Da får jeg finne på noe annet lurt. Har noen bekjentskaper i USA, kanskje en mulighet og kjøpe "brukt" av han. Vis ikke har de dem i sverige, nær stockholm hos Stjernelund Handelsbolag, dog litt dyrere (3700 svenske).
 6. Takk for svar Har kikket litt på tikka sine dokumenter/manualer for disse våpnene, og overalt jeg ser så blir dem nevnt sammen, så jeg regner nesten med at dette burde gå fint.
 7. Lurer på om ikke jeg skal kjøpe meg en ny stokk til tikkaen min, en M690. Ser for meg og prøve en boyds at-one stokk, da jeg liker muligheten til å stille på kolbe høyde/lengde. Kunne selvsagt montert på en kolbeforhøyer på originalstokken, men syntes det er synd og "ødelegge" en fin original stokk. Boyds stokken koster heller ikke noe nevnverdig mer enn å få montert på kolbeforhøyer. Lurer derfor på om stokkene passer overens på M690 og M695. På forhånd takk !
 8. Man får hvertfall laget bruker og kommer til checkout. Tenkte og bestile en at-one enten til CZ 455'en min eller Tikka M690. Regnet meg fram til at det kommer på ca. 1900 inkl. frakt fra jetcarrier. Så er det vel 25% i moms. Er det noen som vet om en tikka m690 passer i en stokk for en m695 ?
 9. Da var riflen i hus, har ikke fått prøvd den enda, men håper å prøve til uken. Kikkerten er en Leupold Vari-X3 2,5-8 Er det noen som vet om en riflebane i nærheten av Porsgrunn hvor det går an å få prøvd litt ?
 10. Hei igjen, da skal jeg se på riflen til uken tenker jeg, er det noe spesielt jeg burde se etter som førstegangskjøper, har jo ikke så veldig peil på det greiene her
 11. Tusen takk for gode svar, nå har jeg litt og lese/tenke på ikveld. Skal si ifra hva valget faller på når jeg får bestemt meg Mvh. Andreas
 12. Takk for svar, er det lov og spørre hva toppstrap er ? Fikk bare en masse bilder av dameklær når jeg prøvde google
 13. Han sa at han hadde kikkert som jeg kunne få med mot tilleg i pris, men går ut ifra at den står uten kikkert iom. at ikke den er i bruk lenger. Usikker på om original montasje følger med. Hadde vært flott
 14. Takk for raske svar, skal avgårde og kikke litt på rifla imorgen. Er ikke sikker på hvor gammel den er, men han mente den kun var skutt rundt 100 ganger og vært godt vedlikeholdt. Noen som har noe formening om pris jeg evt. burde betale for noe sånt ?
 15. Hei, har prøvd og søke litt på forumet, men finner ikke så mye om denne riflen, har fått tilbud om å kjøpe en Tikka M690 og lurte derfor på om den er noe tess og kanskje hvordan den er i forhold til foreksempel en T3 som er den eneste tikka-riflen jeg har skutt med før. Kaliberet på riflen er 30.06, riflen jeg skøt med var .308. På forhånd takk Mvh. Andreas
×
×
 • Create New...