Jump to content

petter99

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Hva bruker dere som åte på revejakt? Hva er det som har funka for dere?
 2. Hei er det noen andre en meg som har hatt dårlig erfaringer med crosman mtr77 NP? Har lest at flere har hatt problemer med at børsa skyter veldig lavt. Noen som har råd til åssen jeg kan fikse det problemet? Virker som at pipa ikke vil låse seg ånkelig så pipa peker nedover og det skal den ikke
 3. petter99

  HAr jeg bly?

  Litt dumt spørsmål men åssen vet jeg om jeg har blypatroner? Har en pakke med rottweil og det er en sirkel med et kryss er det symbol for at det er bly?
 4. Noen som har noen annbefalinger til nytt sikte på glock? Liker ikke standard sikte som følgte med.
 5. petter99

  Choke

  Hei hva slags ammunisjon kan jeg trygt skyte med en 3/4 trang choke ut av en 46cm lang pipe (invector plus)
 6. Siktekornet på hagla mi har løsna og lurer på om noen tips til åssen jeg kan feste den på igjen. Datt av når jeg drev med instalasjon av varmeskjold på pipa. Superlim funker det?
 7. Noen som vet om noen som selger tennstempel til winchester sxp i norge?
 8. Okei takk for svar har hele tiden lurt på om jeg sliter ut hana ved å la den stå spent over en lang tid. Har en moderne hagle så da slipper jeg mye tørrskyting
 9. Er det greit og oppevare våpen med klikkpatron i kammeret? det er kanskje et dumt spørsmål men
 10. Hei jeg har en pumpehagle og lurte på om det er bra og riktig at jeg tar et klikk på våpenet før jeg setter det i skapet? Det er vel ikke bra og ha hana spent over en lang tid? Skader jeg hagla mi med og tørrskyte en gang før jeg legger den i skapet?
×
×
 • Create New...