Jump to content

Gaupejegerern

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gaupejegerern

  1. Dette er helt nytt fra forhandler!
  2. Syntetisk ja. Det er klaring men det er jo ikke grenser på hvor mye den er til den ene siden av stokken
  3. Hei. Jeg fikk min CZ 457 i går. Etter å montert på kikkerten oppdager jeg at løpet er skjevt i forhold til stokken. Se bilde jeg sendte Mail til selger og fikk til svar at «de leveres ofte slik, men har ingen betydning» Det her irriterer meg kraftig mye!
  4. Okei. Bør man heller kjøpe et nytt avtrekk?
  5. Hei. Mitt avtrekk på børsa er veldig hardt synes jeg, er det noen måte å få justert dette på, er det noe jeg klarer selv ?
  6. Men fakturaen er jo bare på 400 og noe. Så er du sikker på det?
  7. Hei. jeg har satt opp InReach bare for å prøve.. men når jeg trykker "annuller tjeneste" kommer det opp at jeg må betale 1500kr. når er det man sier opp ?
  8. Kommer ikke error. Det som er er at det kommer bare skurr
  9. Ja det vet jeg. Og har lagt inn alt riktig tror jeg i allefall selv. For frekvensen er 4,500 i minus ut. Lagt inn det riktig, men vet ikke om det kunne vært noe annet som skulle vært gjort på noen innstillinger
  10. Hei. Har en yaesu ft-4x som jeg har programmert selv. Skal ha sikring 2 med repeater den ligger 4500 i minus. Jeg får inn andre som prater, men jeg får ikke sendt ut. Har noen peiling ?
  11. Hvordan finner jeg ut hva mottaksfrekvensen er?
  12. Hei, noen som har erfaring med Yaesu ft270? Har lagt inn en kanal, og den skal gjøres slik at ikke ptt knapp skal kunne virke på den kanalen. Noen som vet hvordan man gjør det ?
  13. Har en annen kikkert å sette på, er egentlig mest selve børsa jeg tenker på .
  14. Takk hjelpen så langt Håper fler slenger seg på tråden
  15. Men det er ikke noe dårlig våpen, for småviltjakt og trening?, også kjøpe kanskje en bedre kikkert etterhvert ? Skjønner at man får det en betaler for
  16. Takk, vet du noe om man kan justere avtrekk osv?
  17. Vurderer å kjøpe disse dn slik pakke. Prøver å finne ut noe, leser både negative og positive ting. Kan noen hjelpe meg ? Bør jeg styre unna ?
  18. Ja det er dårlig, ser ut som hopp men som sagt er det ikke bare hopp vet ikke om måren går vanlig lissom?
  19. Er det ikke et eneste menneske som kan svare meg på det?
  20. Kan noen svare meg om dette er mår spor? Når jeg følger sporet går det over til "vanlig" gange at den ikke hopper..
  21. Hei, jeg har noen spørsmål om denne måren, som ikke er så enkel å få tak i. Hvor ofte sjekker dere fellene deres? Jeg er ute 2-3 dager i uken å sjekker, men går aldri helt bort til fella. Har dette noen betydning? Hvor langt unna har dere fra felle til felle? Jeg har 2 stk med ca 150m avstand. Har sett mår spor begge plasser. Har også 2 til et annet sted.. Og 6 stk som fortsatt ligger hjemme.. Bruker dere noen form for luktestoff? Jeg fikk et tips om å bruke anisolje. Er det noen av disse anisoljene som er bedre enn andre og rimeligere i pris? Per dags dato har jeg ikke lokk i enden av fella med hull i. Jeg har hørt at måren liker å gå inn i hull? Har laget en plate med hull i nå.. Burde jeg sette disse på? Hva er deres erfaringer? Jeg også en god del fisk i fryseren som ikke skal spises, er dette noe måren er glad i? Håper dere kan ta dere tid til å svare Hilsen ivrig mårjeger
  22. Tusen takk for svar, men har dere noen andre åter enn honning som funker?
  23. Hei, jeg har bruket mye honning i fellene mine, men jeg sliter litt nå med at honningen renner fort bort, og at det minker med honning i fryseren og birøkterne er tomme. Har dere noen gode forslag til hva jeg kan bruke? Har dere noen gode erfaringer? Blir veldig glad for svar
  24. Takk for svar. Jeg fant det ut Sent fra min EVA-L09 via Tapatalk
×
×
  • Create New...