Jump to content

kimthomass1

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kimthomass1

 • Birthday 11/05/1973

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som har formening om hva jeg kan selge mitt kombivåpen , sabatti forest kal 20/7.57R for? selges med leupold kikkert 3-9 40 inkl hurtigmontasje. Er pent brukt.
 2. Hei, Jeg har fått montert en GRS stokk på min Tikka T3, lurer på om rifla må beddes?
 3. Hei, Jeg har en kammerat fra England som driver med langholdskyting, han er en del i Norge og jeg skal prøve å hjelpe han med å finne skytebaner for langhold. Finnes det noen oversikt over langholdskytebaner i Norge samt hvilke hold? Eller er det noen som vet?
 4. Hei, Jeg skal trene en del på skytebanen 100 og 200m utover høsten og lurer på hvilken ammo jeg bør bruke, jeg har forstått det slik at det varierer mye i presisjon på forskjellige fabrikater, typer osv?? Vurdere å begynne å ladde selv, noen som kan si meg ca prisen på utstyret man behøver og prisforskjellen på kjøpe ammo kontra lade selv ammo? Jeg har nylig fått montert en GRS stokk på min tikka t3, bør børsa beddes? han som monterte stokken mente det ikke trengtes..
 5. Har en kombi 20/76-7x57R hvilke ammunisjon anbefales til småvilt?
 6. Hei, Jeg har et leupold 3-9x50 kikkertsikte, hvilken forstørrelse anbefales på 200m? Nå har jeg forstørrelsen på 5.....
×
×
 • Create New...