Jump to content

NCI

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan noe hjelpe meg meg hvilken modell denne Lee-pressa er?
 2. NCI

  Skrot?

  Kom over en liten eske med gammel ammo. Er det noe og samle på eller er det bare skrot? Riflehylsene veit jeg ikke kaliber på, står musket nr 1 under.
 3. jeg kan ikke finne innvilget våpensøknad. Den har mest sannsynlig lurt seg med noen annet papir og gått i søppla. Er det bare og forklare for våpenkontoret og få en ny eller må jeg søke på nytt? Blir det noe mas med at den er mistet?
 4. NCI

  Import av hylser

  Er det noe restriksjoner på import av hylser?
 5. Jeg kommer til kammeret.no/forum/ samme F hva jeg gjør (Chrome). Kommer inn på kammeret.no via privat nettlesningsøkt eller firefox og edge. Må jeg slette all nettleserlogg for og komme inn normalt?
 6. Siden vi først er i gang. Det heter særskrivingsfeil, ikke ordelingsfeil. Semikolon er ikke obligatorisk. Det var alt fra meg, takk skal dere ha.
 7. Hva med Winchester sxp defender marine? Har en selv http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=5051
 8. Spiller gen noen rolle? Er det det nye motivet? Holder det ikke med ulven dreper sauen jeg satte ut i våres og henter inn på høsten, ulven tar for mye vilt, ulven skremmer mennesker osv. Fanatikerene vil jo skyte all ulv uansett.
 9. NCI

  17Hmr Tørke?

  http://www.skittfiske.no/avdelinger/jak ... 0000231613
 10. NCI

  Løpsslitasje? Hagle

  Takker så meget. Det var brenneke slug ja.
 11. NCI

  Løpsslitasje? Hagle

  Er dette normal slitasje? Ny hagle, var og skjøt ca 50 stk Saga eurotrap stål og 3 stk slug i går, etter og ha dratt gjennom løpet ser det slik ut. Jeg spør for det jeg ikke veit om det er normalt med de strekene/rillene jeg ikke får bort. Beklager bildekvaliteten. http://imgur.com/a/bO7da http://imgur.com/a/X7cDj
 12. NCI

  SXP defender løp, hvor?

  Hvilke str hadde de? Hva kostet det?
×
×
 • Create New...