Jump to content

Jakt2004

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heisann Jegere! Fant ikke noen tråder om skogsfugljakta 2018 så tenkte å starte ein her. Jakta nærmer seg voldsomt, kun eit par uker til før det smeller. Er forsåvidt ganske "ny" når det kommer til skogsfugljakt, har kun jakta eit par sesonger så er ikkje veldig erfaren på dette området, men det kommer seg Men som følge av dette har eg eit par spørsmål til dere: - Hva putter du i hagla under årets jakt og til hvilket vilt? nr? winchester/gyttorp/rottweil osv. - Hvordan ser kullene/bestanden hos dere ut ? Fyr på med historier/bilder og mimring og hva tips og triks du har tenkt å gjennomføre i år for å få viltet med heim i sekken Denne tråden håper eg kan bli mykje brukt når jakta har startet med mange bilder og historier, men bare å hive seg på no allerede. Skitt jakt til alle jegere! Mvh Jakt2004
 2. Takker for svar dagl! Er nok kanskje kommet litt snø på bakken der så vi jakter i november, men håper at det ikke er nok til at dei trekker opp i busker og trær, da eg jakter primært med hagle, men vurderer å ta med rifla også, selv om den er i 30-06 så skal det vel gå an å skyte med den på toppjakt? Muligens litt i groveste laget, men må man så må man Innlegget mitt på tråden skogsfugljakt kjem imorgen. Har noen gode historier å fortelje fra helga, både frustrasjon og irritasjon til glede og skremsel fra røyyer og orrhaner i tett skog..
 3. Hei, og god dag kammerfolk! Er relativt ny i "gamet" om skogsfugljakt. Har vore med noken gonger med pappa på skogsfugljakt tidligere når eg var mindre, men no er eg med sjølv, og det foregår kun uten hund (støkkjakt) Men til poenget; har lest ein del om tips når ein skal gå på skogsfugljakt, det å gå stille og stoppe ofte osv. Det eg lurer på er om atfersmønsteret til skogsfugane forandrer seg seinare på vinteren i forhold til tidlig i jakta? tenkte meg ein tur til på skogsfugljakt i telemark i november/desember. Har lest at holdene kan bli litt lengre, jo lenger ut på vinteren ein kjem, men er det andre ting som kan by på "problemer" eller ting eg burde vite om? står dei høyere eller lavere i terrenget, tett eller meir åpent osv... Og tilslutt, hvilke patroner bruker dere nå til jakta (bly)? og eventuelt hvilken størrelse? sjølv brukte eg 4ere og 5ere no i starten på oktober (5er i første løpet og 4er i andre) men bør eg gå over til grovere en det i november/desember? Har snust litt på winchester sin super speed g2, den skal visst ha høg hastighet og suveren drepeevne, noen som har prøvd denne og kan anbefale?
 4. Jakt2004

  23 tagger!

  Hvordan var vidden på geviret? 6,5kg er veldig bra vekt så tar en del poeng på det
 5. Jakt2004

  23 tagger!

  Skal eg gjette så blir det 193/194 poeng, men skal ikkje se bort fra at den blir enda høyere en det..
 6. Jakt2004

  23 tagger!

  Vekta på hjorten var 131 kg. Ja en del korte tagger i krona men du verden for en hjort. Såg ikke ut som om stengene var så altfor korte heller.. er spent på poengsummen på den men må bare gratulere jegeren med dyret. Det er "once in a lifetime" hjort og opplevelse helt sikkert.
 7. Jakt2004

  23 tagger!

  At den har klart å lure seg unna jegere så lenge er helt utrolig.. skikkelig sluing må den ha vært
 8. Jakt2004

  23 tagger!

  23 tagger hjort skutt i Norge! Flere her inne som har sitt den? Såg den for eit par timer sida på Facebook, den var enorm! Tror den nærmer seg 200 poeng om ikke over 200..
×
×
 • Create New...