Jump to content

Boogie1982

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Boogie1982

  1. Hei, Denne meldingen fikk ikke jeg dessverre. Nå får jeg ikke tak i noen på tlf og nettsidene er nede. Noen her som har snakket med folka i One Norseman i det siste?
  2. Hei, Vurderer en silence pipe i 3006 til min R8 ultimate. Er det noen her som har testet denne ennå? Hvis ja, hva er dommen? Ikke spesielt billig Er det noen som vet ca vektforskjellen på ett vanlig 17mm løp kontra ett flutet 17mm løp?
  3. Hei, Selv om det har vært tilgjengelig en stund virker det som at den nå virkelig begynner å komme ett utvalg av digitale jaktradioer. Er det noen her inne som har litt oversikt over hvordan dette virker? Jeg har blitt fortalt at Icom snakker med Icom og Hunter med Hunter osv når det kommer til de digitale kanalene. Lager de virkelig ikke en felles plattform der forskjellige leverandører/merker kan snakke med hverandre på tvers? Da må man jo nesten bestemme seg for ett merke og sørge for at alle på jaktlaget kjøper det samme. Håper jeg har misforstått dette - noen som har noe mer informasjon eller erfaringer?
  4. Har kjøpt meg 7mm 08 til Blasern og har i den forbindelse begynt å lade selv. Har lest flere steder at man kan necke ned 308win hylser til 7mm 08 som jo hade vært flott da det er noget lettere (billigere ) å få tak i. Jeg fant noen 308 Norma hylser i bøtta på skytebanen i går og tenkte jeg skulle prøve. Preppa hylsa og satt den i pressa. Ser forsovidt greit ut det mht diameter på halsen osv. MEN, disse hylsene er ganske korte sammenlignet med de jeg har i 7mm 08 fra før (51.1 mot 51.5). SPM: Er det noe problem at hylsene er kortere? I ladeboken står det trimmelengde 51.5mm og max lengde 51.7mm? Er det noe jeg må passe på når jeg skal presse 308 hylser i 7mm 08 dia? Håper noen med litt erfaring her inne kan hjelpe. Ikke lyst til å gjøre noe feil når det kommer til hjemmelading!
×
×
  • Create New...