Jump to content

b12nd

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

b12nd's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Fikk forresten svar på det med kammertrykk på fabrikkammo fra en hyggelig jente hos NSI. Så da har jeg en type jeg vet gjennomsnittstrykket på. Er det flere her på forumet som har hagle i cal 28 og ladder selv? I såfall ta kontakt, er i startfasen selv så all info er relevant.
  2. Jaha. Det er jo bra. Ser jaktdepotet har både Fed209A og CX2000 på lager. Takk for svar.
  3. Heisann Det er skrevet utrolig mye interessant her på denne tråden. Men jeg lurer også på noe. Hvor kan man skaffe seg data om kammertrykk på fabrikkammo. Det være seg winchester super-x, nsi eller rio f.eks. hadde tenk å bruke verdiene for kalibrering av testutstyr montert på løpet. Men etter å ha lest litt her ser jeg kanskje muligheten for å kun bruke kronograf. Så lurte jeg på hvilke tennhetter som passer i fiocchi hylser, har cci men di sitter heller løst.
  4. var i kontakt med trond alvestad pr telefon, ble frarådet å bruke disse, di er ment for westernskyting(hva nå enn det er) og svartkrutt. ville ikke garantere at de tålte moderne krutt rett og slett
  5. Jeg lurer på om noen i landet selger tomhylser til hagle, bortsett fra jaktkroken. Har søkt over alt etter dette. Nå er det tomhylser i cal 28 jeg fortrinnsvis er på utkikk etter. Men om noen har liggende brukte hylser er jeg også interessert. Helst med rullekrymp.
  6. b12nd

    cal 28 tråden

    Fant denne tråden når jeg søker etter info på kammeret om kaliber 28 hagle. Er vel sikkert "a dead end" , men gjør et forsøk på gjennopplivning. Har ei Hawk cal 28/76. Har hele veien slitt med å finne stål- ammo. Ikke at jeg trenger det, men lurer virkelig på om det er en grunn til det. Har til og med søkt etter lade-data på stålhaggel. Hodgon har ladetabeller, men kun til bly og bismuth. Noen årsak? Ikke vet jeg. Om noen vet noe, rop ut. Har sikkert nok jaktammo ut livet. Men hadde vært skøy å tatt den med på leirduebanen. Åsså var det en sak, erfarte at franchi har en modell som heter "fenice" i cal 28/70. En halvautomat. Dette er vel og merke i USA. Om noen vet, eller har annen relevant info om den vil jeg gjerne høre fra deg. Har alt vært i kontakt med fanchi norge som forteller meg at den er kun for det amrikanske markedet.
  7. Har vi importør på taurus her til lands?
  8. Nå har jeg sjekket med Numrich ang å få sendt noe derfra. Negativt. Huntershouse foreslår å kontakte norsk importør. Hvem er det? Har søkt litt og ender på Sarpsborg våpen. Nå var dem kun nevnt i et forum her datert tilbake i 2008.
  9. Hørt og hørt, vel når jeg skrev denne tråden hadde jeg nettopp snakket med børselars på telefon. Slik jeg tolket det kunne mye gjøres fra deres side om tønna ikke nødvendigvis var til taurus modell 73. Men selvfølgelig vet jeg også at dette ikke er en jobb for hvermansen, men de anbefalte meg å starte denne tråden slik. Vil tro at om noen skulle melde seg med en tønne i cal 32 som ikke er Taurus må jeg kryssjekke med Børselars med evt. mål og diverse om det lar seg gjøre før jeg kjøper.
  10. takker for alle svar og det var ikke meningen at tråden skulle ligge under ''velkommen'' , beklager den, men fulgte opp rådet fra ''Diabolo'' og postet en ny her. egentlig ikke verdt å henge seg opp i. Numrich ble foreslått av flere her, hadde da allerede vært og tittet der, men som ''Diabolo'' sier: "Shipment outside of the United States is Prohibited" Vil nok forsøke Finn.no, men tenkte kanskje å se det an litt. Takk til ''Barbaren'' for linken på finn.
  11. Hei Er ny som medlem her på forumet etter anbefaling fra selveste Børselars siden de ikke kunne hjelpe. Har uansett vært innom her sporadisk for å finne info. Jeg søker etter en tønne til Taurus rev. mod. 73. Årsak? har et defekt kammer!!! Om det finnes noen der ute med info, evt. deler eller komplett våpen tilsalgs vil jeg gjerne høre fra deg. Til info: behøver ikke å passe til mod. 73 Rossi kan funke etc. viktigste er vel at tønna er i cal. 32 s&w long
  12. Jeg er sikker på at Børselars kan hjelpe deg, men kanskje ikke slik du ønsker. De kan bestille en ny tønne og tilpasse våpnet. Tviler på at noe andre, "sitter" på en brukbar tønne. Det er jo det første som blir ødelagt av vitale deler. Ofte det eneste. Men, du kan ha flaks. Takker for svar. Ja det var meningen å poste under kategorien "pistol" Når det gjelder Børselars vil jeg tro de hadde sagt det hvis de kunne hjelpe. Ja jeg trenger all mulig flaks i denne saken.
  13. Hei Er ny som medlem her på forumet etter anbefaling fra selveste Børselars siden de ikke kunne hjelpe. Har uansett vært innom her sporadisk for å finne info. Jeg søker etter en tønne til Taurus rev. mod. 73. Årsak? har et defekt kammer!!! Om det finnes noen der ute med info, evt. deler eller komplett våpen tilsalgs vil jeg gjerne høre fra deg. Til info: behøver ikke å passe til mod. 73 Rossi kan funke etc. viktigste er vel at tønna er i cal. 32 s&w long Håper seiøst på response.
×
×
  • Create New...