Jump to content

LynxCAT

Members
 • Content Count

  168
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Sonic 35 max 8mm leveres ikke i 5/8 UNF gjenging sist jeg sjekka, tror jeg var på hjemmesida til Sonic også. Hvor mye koster det å dreie ned fra 5/8 UNF til 1/2x28 ? Trenger vel ikke å kappe løpet heller ? Ellers så kan du jo kappe handguarden, her er Sonic 45 på PAR 300 AAC,
 2. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Bør jeg kjøpe 223 eller 556 no-go ? Skyter bare 223, men kammer på PAR etc er 556.
 3. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Skjønner at no-go er viktig å teste, men trenger man å teste go ? Blir dyrt hvis jeg skal kjøpe go/no-go til 556, 308, 7.62x39, 300blk og 9mm.
 4. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Skal bytte løp til 7.62x39. Bør jeg la en børsemaker sjekke headspacing for å være på den sikre siden? Bolthode er tatt fra en Brownells 7.62x39 bolt og løp er fra Faxxon.
 5. Walther PPQ går ikke i sivilpistol 2 målkassa, min PPQ Navy er 34.6mm tykk der sleide utløser(eller hva det heter på norsk) er. PPQ er er også litt for høy.
 6. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Er ikke Sig sikter lagd av Sig ? Lagd av Holosun ? Anna retikkel på Holosun i hvert fall, noen av oss liker circle-dot veldig godt.
 7. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Jeg bare venta på den kommentaren der. Grunnen til at de selger Holosun er at importør sitter i nabobygget, og de får inn sikter som ellers er umulig å få tak i. Prøv feks å få tak i pistolsiktet HS507c, det har vært utsolgt siden det kom på markedet for ett år siden. Har prøvd å få Brownells.no og 2alfa til å ta inn Holosun, men ingen interesse/kan ikke.
 8. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Hvis noen tar sjansen og vil kjøpe en Holosun, så kan dere maile sjappa her, cranesproduction@gmail.com .
 9. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Er forøvrig helt enig at i at "no questions asked" garanti og kundestøtte til Vortex og Burris (som vel er lagd i kina) og sikkert Aimpoint, som jeg vet ingenting om, er mye bedre enn garantien til Holosun, den er ræva. Hadde det ikke vært for pris og cirlce-dot retikkelen jeg liker hos Holosun, så hadde jeg gått for andre merker. Men til nå funker alle mine Holosun sikter, som jeg desverre får testa alt for lite da tilgang til skytebaner for rifle i Trondheim er dårlig. Synd TFS sa nei til avtale med eier av steinbrudd på Melhus.
 10. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Det fins en del langtids reviews på nettet også, fant denne i farta, har bare sett starten og slutten https://www.youtube.com/watch?v=wYtAfX7q0LM
 11. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Holsun er mye billigere enn 3-5 tusen, HS503 serien kan kjøpes fra 1600, jeg betalte 2400kr for HS515GM og 3000kr for HS507c.
 12. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Mulig geometrien nederst på hammeren er forskjellge på de forskjellige Hiperfire avtrekkene, selv om jeg ikke greier å se noen forskjell på bildet på hjemmesida til hiperfire (https://www.hiperfire.com/triggers/). Jeg bruker 24 3G (heter "Reflex" nå), og har fått ett klikk av 250 skudd i en PAR 223 uten fluta kammer. Hiperfire 24E avtrekket Svåsand Custom tester prøvde jeg i en PAR 308 og fikk 20 klikk og et skudd avfyrt. Synd at Triggertech avtrekk har økt en 1000 lapp i pris siste året, de er det eneste alternativet jeg vet av.
 13. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Syns det er rart at dere Aimpoint folk har sånn behov for å mobbe andre. Reviewen du henviser til er fra 2015 av en gammel 4xx modell, se heller på reviews av HS503XX og HS515XX, da finner du ikke mye anna enn ros på nettet.
 14. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Brukte du de blanke fjærene ?
 15. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Det blir for trangt. Du får demperen inn, og den ser ut til å være free floating med en millimeter klaring på hver side, men jeg fikk i hvert fall noen merkelige grupper da jeg hadde lyddemper på, med uforklarlige bomskudd. En annen bruker på forumet her skal teste upperen min med lyddemper før og etter at han har fresa ut større plass til demperen.
×