Jump to content

LynxCAT

Members
 • Content Count

  170
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Jeg vet om bare to forbedra avtrekk som passer til PAR, det er Hiperfire og Triggertech. Jeg vil bare komme med en advarsel: Hvis man installerer Triggertech avtrekk feil så kan man få accidental discharge !!!! Tension skruene bakerst på avtrekket må alltid skrus til, selv om man bruker anti-walk pins. Dvs skruene har ytterligere funksjonalitet enn bare å gi tension så vanlige trigger pins ikke faller ut. Hvis man glemmer dette, så gir følgende oppskrift accidental discharge: Ha sikring på - trykk på avtrekker, noen ganger vil man da høre et svakt klikk som ikke skal være der. Hvis man så tar av sikringa så faller hammeren !!!! Oppdaga dette heldigvis da jeg testa avtrekket etter installasjon. Så ikke på installasjons veiledninga denne gangen da jeg hadde installert avtrekket for et år siden på ei anna rifle, men da brukte jeg vanlige trigger pins. Triggertech skriver ikke i manualen at dette kan skje, men sier på første side at "WARNING: Failure to properly install trigger snug-down screws and ensure proper fit with safety could result in an unsafe firearm." (sorry for min Norwenglish, men 99% av min kjennskap til våpen kommer fra youtube)
 2. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Nå har jeg satt i 7.62x39 løp i PAR. Bruker gassblokk snudd 180 grader for å stenge av gassporten, det går bra for løp med mid eller rifle lengde gass system. Bruker bolthode fra en Brownells 7.62x39 AR bolt, har tatt av gassringene. Har testa at ikke får til å lukke bolt med no-go gauge. Må ta i litt for å få A-zoom klikkpatroner kamra...hmm. Men utkast funker upåklagelig. Får dessverre ikke prøveskutt før tidligst i april, trestokk mafian i Trondheim okkuperer skytebanen hver lørdag da det skulle vært trening for vanlige medlemmer. Og Jaktdepotet selger ikke lenger S&B 7.62x39 ammo for 4kr skuddet, eller billig østblokk stålhylse ammo(som Troy sier ikke skal brukes i PAR, angivelig problem med uttrekk av hylsa), så da hadde det ikke hjulpet særlig med bedre tilgang på skytebane likevel.... Har hørt at noen har importert 7.62x39 ammo, må vel begynne med det jeg også, hvis jeg liker PARx39. (NB: skruene på pumpa sitter bare med et par "omdreininger" i metalldelen mellom løpet og pumpa, jeg strippa et av skruehullene etter at jeg hadde skifta løp, brukte ikke mye kraft i det hele tatt. Pedersen's Våpenlager har bestilt reservedeler, men ikke sikker jeg får det på garanti, da Troy's "policy er at våpen kun skal arbeides på av forhandler/børsemaker for å få dekket på garanti.". Hvis dette gjelder for Troy sine vanlige AR15, så skjønner ikke jeg hvordan Troy har unngått konkurs)
 3. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Sonic 35 max 8mm leveres ikke i 5/8 UNF gjenging sist jeg sjekka, tror jeg var på hjemmesida til Sonic også. Hvor mye koster det å dreie ned fra 5/8 UNF til 1/2x28 ? Trenger vel ikke å kappe løpet heller ? Ellers så kan du jo kappe handguarden, her er Sonic 45 på PAR 300 AAC,
 4. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Bør jeg kjøpe 223 eller 556 no-go ? Skyter bare 223, men kammer på PAR etc er 556.
 5. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Skjønner at no-go er viktig å teste, men trenger man å teste go ? Blir dyrt hvis jeg skal kjøpe go/no-go til 556, 308, 7.62x39, 300blk og 9mm.
 6. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Skal bytte løp til 7.62x39. Bør jeg la en børsemaker sjekke headspacing for å være på den sikre siden? Bolthode er tatt fra en Brownells 7.62x39 bolt og løp er fra Faxxon.
 7. Walther PPQ går ikke i sivilpistol 2 målkassa, min PPQ Navy er 34.6mm tykk der sleide utløser(eller hva det heter på norsk) er. PPQ er er også litt for høy.
 8. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Er ikke Sig sikter lagd av Sig ? Lagd av Holosun ? Anna retikkel på Holosun i hvert fall, noen av oss liker circle-dot veldig godt.
 9. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Jeg bare venta på den kommentaren der. Grunnen til at de selger Holosun er at importør sitter i nabobygget, og de får inn sikter som ellers er umulig å få tak i. Prøv feks å få tak i pistolsiktet HS507c, det har vært utsolgt siden det kom på markedet for ett år siden. Har prøvd å få Brownells.no og 2alfa til å ta inn Holosun, men ingen interesse/kan ikke.
 10. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Hvis noen tar sjansen og vil kjøpe en Holosun, så kan dere maile sjappa her, cranesproduction@gmail.com .
 11. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Er forøvrig helt enig at i at "no questions asked" garanti og kundestøtte til Vortex og Burris (som vel er lagd i kina) og sikkert Aimpoint, som jeg vet ingenting om, er mye bedre enn garantien til Holosun, den er ræva. Hadde det ikke vært for pris og cirlce-dot retikkelen jeg liker hos Holosun, så hadde jeg gått for andre merker. Men til nå funker alle mine Holosun sikter, som jeg desverre får testa alt for lite da tilgang til skytebaner for rifle i Trondheim er dårlig. Synd TFS sa nei til avtale med eier av steinbrudd på Melhus.
 12. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Det fins en del langtids reviews på nettet også, fant denne i farta, har bare sett starten og slutten https://www.youtube.com/watch?v=wYtAfX7q0LM
 13. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Holsun er mye billigere enn 3-5 tusen, HS503 serien kan kjøpes fra 1600, jeg betalte 2400kr for HS515GM og 3000kr for HS507c.
 14. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Mulig geometrien nederst på hammeren er forskjellge på de forskjellige Hiperfire avtrekkene, selv om jeg ikke greier å se noen forskjell på bildet på hjemmesida til hiperfire (https://www.hiperfire.com/triggers/). Jeg bruker 24 3G (heter "Reflex" nå), og har fått ett klikk av 250 skudd i en PAR 223 uten fluta kammer. Hiperfire 24E avtrekket Svåsand Custom tester prøvde jeg i en PAR 308 og fikk 20 klikk og et skudd avfyrt. Synd at Triggertech avtrekk har økt en 1000 lapp i pris siste året, de er det eneste alternativet jeg vet av.
 15. LynxCAT

  Pump Action Rifle

  Syns det er rart at dere Aimpoint folk har sånn behov for å mobbe andre. Reviewen du henviser til er fra 2015 av en gammel 4xx modell, se heller på reviews av HS503XX og HS515XX, da finner du ikke mye anna enn ros på nettet.
×
×
 • Create New...