Jump to content

krs79

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prøvde kviherrad-buksa her forleden. Sammenlignet med min finnskogen-bukse fra midten av 90-tallet, er str M to helt forskjellige størrelser. Buksa fra 90-tallet er laget av polyester og det utvider seg jo minimalt. Til den prisen bør de tilby flere bredder innen for hver størrelse. Typisk LS (Large Short) etc. slik Arc'teryx gjør.
 2. Så en intern omorganisering i politiet er altså tilstrekkelig for å bruke karakteristikker, normalt ellers reservert for diktaturer og regimer kjent for fundamentale brudd på meneskerettigheter??? Skal terskelen være så lav er vel det meste av offentlig omorganisering både antidemokratisk og autoritær... Ja, EU har muligens et demokratisk underskudd, men EU-parlamentet består utelukkende av demokratisk valgte representanter og Rådet består av demokratiskt valgte regjeringsmedlemmer, så så ille er det faktisk ikke. At man ikke liker foslagene er ikke det samme som at det er udemokratisk..
 3. Det er ikke byråkratene som får disse ideene ut av det blå. De stammer nok fra div interesseorganisasjoner. Det være seg jaktmotstandere/dyrevernere og miljøorganisasjoner. Dette tas igjen videre av politikere, som i beste fall har minimalt med kunnskap om fagfeltet. Ikke ulikt all annen lovgivning, slik det også skjer her hjemme. Blir dette gjennomført, spøker det nok for 6,5x55 som storviltkaliber...
 4. Jeg skal nå starte på mine egne oppussingsprosjekt. Først ut er en gammel Husqvarna 30-06 som jeg har arvet fra min bestefar. Den er i fra slutten av 60-tallet. Jeg har fått den bedda og kjøpt ny kikkert til den (Zeiss Conquest 2,5-12x50). Disse riflene er kjent for en noe usympatisk rekyl, så en ny tykk kolbekappe er montert. Det at stokken muligens er best egnet for skyting med jernsikter, og ikke kikkersikter, får nå så være. Deretter står min første hagle for tur. Dette er en Ruger Red Label i kal 20/76. Den ser skikkelig ille ut. Gammel dårlig lakk som er sprukket, samt at blåneringen
 5. Da var den bestillt i .223 Til Knut fra Knut - God Jul Med Sonic 35 demper, og tofot. Kikkerten ble en ordinær Nikon Sterling Diamond 2,5-10x50.
×
×
 • Create New...